Ekonomikanalen

Om EFN

Bilden förreställer EFN-studion

EFN sprider kunskap om din ekonomi

EFN Ekonomikanalen sprider kunskap om ekonomi. Vi vill hjälpa dig, din familj, vänner och grannar att ta kloka ekonomiska beslut kring ditt sparande, ditt boende och ditt företagande.

Vi drivs av lusten att berätta. Vi tror att för att nå fram med kunskap och verkligen engagera, måste vi också vara inspirerande och underhållande. Och i stället för att driva på mot att försöka göra snabba klipp, tar vi det medellånga och långa perspektivet. Vi är övertygade om att det är så vi gör mest nytta. Som EFN-tittare ska du känna dig tryggare när du köper hus, göra mer genomtänkta val när du placerar dina sparpengar och bli inspirerad i ditt företagande. EFN är kanalen för alla som vill få bättre kunskap om ekonomi.

EFN, som har utsetts till Sveriges bästa ekonomikanal fyra år i rad, drivs av en oberoende redaktion. Vi lyder under Granskningsnämnden. Alla våra inslag och program är reklamfria och vi tar inte betalt av våra tittare. EFN Ekonomikanalen AB är ett helägt dotterbolag till Svenska Handelsbanken AB.

EFN Ekonomikanalen finns även i sociala medier.