Mer om: Stefan Attefall

 • Attefall: Politiker bakom bostadskrisen26:00

  Attefall: Politiker bakom bostadskrisen

  Hur ska vi se till att det finns bostäder till alla? Det är frågan som ställs i EFN Kvadrat. För att besvara detta finns före detta bostadsministern Stefan Attefall och Mikael Söderlundh från Pangea på plats.

 • Så vill politikerna lösa bostadskrisen

  Så vill politikerna lösa bostadskrisen

  Det behövs en blocköverskridande överenskommelse för att få bukt med problemen som hämmar rörligheten på den svenska bostadsmarknaden. De är alliansen och Socialdemokraterna överens om.

 • Så ska studenter få tak över huvudet

  Så ska studenter få tak över huvudet

  Tusentals studenter saknar bostad. För att råda bot på detta infördes den 1 juli en rad lagändringar som ska göra det enklare att bygga studentbostäder och öka byggandet.

 • Attefallshus - krångligare än väntat

  Attefallshus - krångligare än väntat

  Den 2 juli börjar reglerna om det nya Attefallshuset och även möjligheten att bygga ut sitt hus med 15 kvadratmeter utan bygglov att gälla. Men konflikter om hur reglerna ska tolkas har redan uppstått. Men alla villaägare som är på väg att sätta spaden i jorden kan behöva lugna sig. För det ser ut som att de nya reglerna blir krångligare än vad som tidigare sagts.

 • Trångt i Attefallshuset

  Trångt i Attefallshuset

  När ett exemplar av det så kallade Attefallshuset visades upp i dag i Stockholm var det stundtals så trångt att det var svårt att komma in i huset.

Senaste nytt från EFN: