Mer om: SCA

 • Sommarens raketer och bästa blankningar19:22

  Sommarens raketer och bästa blankningar

  Efter en hård kamp är det dags att stänga årets sommarportföljer och utse en vinnare. På plats i studion för att diskutera portföljernas utveckling finns Johan Thorén från Strand Kapitalförvaltning och PO Nilsson från Prior Nilsson Fonder. 

 • Sommarportföljerna är här!19:19

  Sommarportföljerna är här!

  Det är dags för en gammal kär tradition i Börslunch - sommarportföljerna. Först ut att presentera sina portföljer i år är Per H Börjesson från Spiltan och PO Nilsson från Prior Nilsson Fonder.

 • SCA:s vd: ”Starkaste kvartalet vi gjort”6:07

  SCA:s vd: ”Starkaste kvartalet vi gjort”

  Skogsjätten SCA rapporterade ett starkt resultat i linje med höga förväntningar för det första kvartalet. Bolagets vd Ulf Larsson gästar Börslunch för att kommentera siffrorna, men också prata om investeringarna i Östrands massafabrik och planerna för framtiden.

 • Skogstoppar: Begränsad tillväxt, begränsad klimatnytta15:43

  Skogstoppar: Begränsad tillväxt, begränsad klimatnytta

  Något som är på tapeten just nu inom förnybar energi är biodrivmedel. Ulf Larsson, koncernchef SCA berättar att de satsar på många områden och däribland biodrivmedel för att de tror att det långsiktigt är en bra affär, och för att det är bra för klimatet att byta ut fossila bränslen.

 • Krokodilgap i rapportfloden20:39

  Krokodilgap i rapportfloden

  Intrums vd Mikael Ericson gästar Börslunch denna dag då aktien stiger efter att bolaget levererat starka kvartalssiffror. Övriga gäster i programmet är Linda Lyth och Oskar Ekman och de analyserar rapportaktuella boalg och snackar Kina.

 • I väntan på paniken19:02

  I väntan på paniken

  SCA, uppköp, skulder, global osäkerhet och låga värderingar. Det är några av ämnena som Christer Linde från ABG och Vegard Søraunet från Odin fonder talar om i dagens Börslunch.

 • Analytiker: Kinnevik köpvärt tack vare Zalando22:22

  Analytiker: Kinnevik köpvärt tack vare Zalando

  Stabil rapport från Kinnevik enligt analytikern Stefan Wård från Pareto. Han menar att en USA-notering av Millicom vore bra och att uppdelningen av MTG ser lovande ut. Guldkornet i Kinnevik är dock Zalando.