Mer om: SCA

 • Aktietips inom skog, retail och lax19:31

  Aktietips inom skog, retail och lax

  Stephanie Göthman från Skandia och Fredrik Skoglund från Länsförsäkringar bjuder på aktiecase och Mellby Gårds vd kommenterar att bolagets bud på Kappahl ännu inte accepterats av 90 % av ägarna.

 • Två vinnare på nickelrallyt15:24

  Två vinnare på nickelrallyt

  Skog, nickel och skräck. Det är några av ämnena som avhandlas när Martin Nilsson från Catella gästar Matilda Karlsson i Börslunch.

 • ”Ett bra case för att vara lång aktier”19:06

  ”Ett bra case för att vara lång aktier”

  Vi firar 900 avsnitt av Börslunch tillsammans med Georg Norberg från Case och Lars Söderfjell från Ålandsbanken. På dagens agenda står bland annat räntor, bank och några klipp på börsen.

 • Sommarens raketer och bästa blankningar19:22

  Sommarens raketer och bästa blankningar

  Efter en hård kamp är det dags att stänga årets sommarportföljer och utse en vinnare. På plats i studion för att diskutera portföljernas utveckling finns Johan Thorén från Strand Kapitalförvaltning och PO Nilsson från Prior Nilsson Fonder. 

 • Sommarportföljerna är här!19:19

  Sommarportföljerna är här!

  Det är dags för en gammal kär tradition i Börslunch - sommarportföljerna. Först ut att presentera sina portföljer i år är Per H Börjesson från Spiltan och PO Nilsson från Prior Nilsson Fonder.

 • SCA:s vd: ”Starkaste kvartalet vi gjort”6:07

  SCA:s vd: ”Starkaste kvartalet vi gjort”

  Skogsjätten SCA rapporterade ett starkt resultat i linje med höga förväntningar för det första kvartalet. Bolagets vd Ulf Larsson gästar Börslunch för att kommentera siffrorna, men också prata om investeringarna i Östrands massafabrik och planerna för framtiden.

 • Skogstoppar: Begränsad tillväxt, begränsad klimatnytta15:43

  Skogstoppar: Begränsad tillväxt, begränsad klimatnytta

  Något som är på tapeten just nu inom förnybar energi är biodrivmedel. Ulf Larsson, koncernchef SCA berättar att de satsar på många områden och däribland biodrivmedel för att de tror att det långsiktigt är en bra affär, och för att det är bra för klimatet att byta ut fossila bränslen.

 • Krokodilgap i rapportfloden20:39

  Krokodilgap i rapportfloden

  Intrums vd Mikael Ericson gästar Börslunch denna dag då aktien stiger efter att bolaget levererat starka kvartalssiffror. Övriga gäster i programmet är Linda Lyth och Oskar Ekman och de analyserar rapportaktuella boalg och snackar Kina.