Mer om: Ruter Dam

 • Hon är årets Ruter Dam4:22

  Hon är årets Ruter Dam

  Efter årsskiftet tillträdde Petra Einarsson som vd för förpacknings- och massaproducenten Billerud Korsnäs. Nu utnämns hon till Årets Ruter Dam. Utmärkelsen går till den kvinnliga chef som har befordrats till det mest inflytelserika chefsjobbet inom svenskt näringsliv senaste året.

 • Hon är årets Ruter Dam2:54

  Hon är årets Ruter Dam

  Susanne Ehnbåge, vd och koncernchef för Netonnet, utnämns till Årets Ruter Dam. Petra Bergman intervjuar henne om hedersutmärkelsen.

 • Hon är årets Ruter Dam1:30

  Hon är årets Ruter Dam

  I dag korades Industrivärdens vd Helena Stjernholm till Årets Ruter Dam. Denna hedersutmärkelse går till den kvinnliga chef som har befordrats till det mest inflytelserika chefsjobbet inom svenskt näringsliv under det senaste året.

 • Hon blev årets Ruter Dam

  Hon blev årets Ruter Dam

  Den mest inflytelserika kvinnan i svenskt näringsliv är Coop Sveriges vd Sonat Burman-Olsson. Åtminstone enligt chefsutvecklings- och mentorprogrammet Ruter Dam.

 • Olving årets Ruter Dam

  Olving årets Ruter Dam

  I dag korades 2013 års Ruter Dam. Ruter Dam är ett Chefsutvecklings- och Mentorprogram som har som mål att få in fler kvinnliga chefer på hög nivå i stora företag. Och årets vinnare blev Lena Olving, vd för teknikföretaget Micronic Mydata.

Senaste nytt från EFN:

 • Vi ses igen i augusti!1:26

  Vi ses igen i augusti!

  Vi på EFN vill tacka för en händelserik vår. Nu laddar vi batterierna och återkommer med nya tag i augusti!

 • Fed planerar för det värsta6:22

  Fed planerar för det värsta

  Den amerikanska centralbanken Federal Reserve inför ett tak på bankutdelningar och förbjuder återköp. Senaten i USA har röstat igenom ett lagförslag som stöder Hongkongs självständighet.