Mer om: Nils Vinge

 • Två köpvärda jättar och ett kinderägg

  Två köpvärda jättar och ett kinderägg

  Dieselgate rullar vidare, Norge har oväntat sänkt räntan och USA ska sy ihop en budget. Hur påverkar detta börsen? Det svarar förvaltarna Henrik Söderberg från Carnegie och Christian Voboril från Coeli på i Börslunch.

 • Superdollar hotar klädjätten

  Superdollar hotar klädjätten

  Klädjätten Hennes & Mauritz delårsrapport i dag visade både ett starkt resultat och en hög bruttomarginal. Detta till trots sjönk aktiekursen. Även om den allt starkare dollarkursen ännu inte slagit mot H&M:s resultat så kan det snart komma att märkas av. Det säger företagets IR-chef Nils Vinge till EFN.

 • Kantarellställen lyfte H&M

  Kantarellställen lyfte H&M

  Klädjätten H&M:s resultat tog marknaden med storm och aktien klättrade till nya rekordnivåer. IR-chefen Nils Vinge är hemlighetsfull med vad som ligger bakom resultatet men hänvisar till att bolaget har hittat sina egna "kantarellställen" som man inte vill dela med sig av.

 • Bohemisk höst ska lyfta H&M

  Bohemisk höst ska lyfta H&M

  H&M:s kvartalsresultat var sämre än väntat och det var ett utmanande kvartal enligt IR-chefen Nils Vinge. Designchefen Ann-Sofie Johansson har ett annars perspektiv. Hon har fullt fokus på höstens mode, som blir mjukt, hårigt och bohemiskt.

Senaste nytt från EFN:

 • Vi ses igen i augusti!1:26

  Vi ses igen i augusti!

  Vi på EFN vill tacka för en händelserik vår. Nu laddar vi batterierna och återkommer med nya tag i augusti!

 • Fed planerar för det värsta6:22

  Fed planerar för det värsta

  Den amerikanska centralbanken Federal Reserve inför ett tak på bankutdelningar och förbjuder återköp. Senaten i USA har röstat igenom ett lagförslag som stöder Hongkongs självständighet.