Mer om: Frisörföretagarna

 • Din Ekonomi: De nya sedlarna & barnens sparpengar

  Din Ekonomi: De nya sedlarna & barnens sparpengar

  I Din Ekonomi får du tipsen på hur du får ditt barnsparande att växa bäst. Många föräldrars sparande till barnen är nämligen olönsamt. Och just nu är det fyndläge på båtar, det är köparens marknad, som bara blir fördelaktigare ju längre du har is i magen. På torsdag har de första av våra nya pengar. Gäst i studion är Gunnar Nehls, porträttgravören bakom sedlarna.

Senaste nytt från EFN:

 • Här är bolagen som delar ut mest1:41

  Här är bolagen som delar ut mest

  När storbolagen lämnat sina sista rapporter för 2019 står det också klart vilka bolag som tänkt sig att dela ut mest pengar till aktieägarna till våren.

 • Analytikerns bästa bettingtips17:05

  Analytikerns bästa bettingtips

  I dag blir det betting för hela slanten i EFN Marknad. Hjalmar Ahlberg från Kepler Cheuvreux svarar bland annat på om Kambi, Kindred och Evolution Gaming är köpvärda aktier.

 • ”Dåliga nyheter är bra nyheter”13:24

  ”Dåliga nyheter är bra nyheter”

  Aktiemarknaden tolkar negativa nyheter positivt eftersom det bäddar för stimulanser. I veckan väntar arbetslöshet, inflation och bostadspriser från Sverige samt industri-PMI från euroområdet.

 • ”Rejält japanskt stimulanspaket kommer”2:14

  ”Rejält japanskt stimulanspaket kommer”

  Kina sänker korträntan men fler stimulanser krävs. Kraftigt fall i japansk BNP efter momshöjning och oväder. Dagens viktigaste makroekonomiska nyheter med Handelsbankens chefstrateg Claes Måhlén.