Mer om: Frisör

 • Din Ekonomi: De nya sedlarna & barnens sparpengar

  Din Ekonomi: De nya sedlarna & barnens sparpengar

  I Din Ekonomi får du tipsen på hur du får ditt barnsparande att växa bäst. Många föräldrars sparande till barnen är nämligen olönsamt. Och just nu är det fyndläge på båtar, det är köparens marknad, som bara blir fördelaktigare ju längre du har is i magen. På torsdag har de första av våra nya pengar. Gäst i studion är Gunnar Nehls, porträttgravören bakom sedlarna.

 • Din Ekonomi: Bostäder & känslor

  Din Ekonomi: Bostäder & känslor

  Dagens Din Ekonomi handlar mycket om bostäder. Nu står det klart att det blir ett amorteringskrav från och med den 1 maj nästa år. Och det är stora belopp på spel då man ska köpa bostad, många kan ha mycket att vinna på att priset trissas upp. Jeanette Hauff, forskare vid Handelshögskolan Göteborg, berättar hur mycket våra känslor påverkar våra ekonomiska beslut.

Senaste nytt från EFN:

 • Bilens morgondag hotad - eller?1:11

  Bilens morgondag hotad - eller?

  Var femte svensk tror sig vara bilfri om tio år. Den vanligaste anledningen är minskat behov eller andra färdsätt medan få avstår bilen av miljöskäl. Samtidigt tror en tredjedel av de som inte har en bil att de kommer att skaffa en innan 2030.  

 • Hongkong delar ut gratispengar5:16

  Hongkong delar ut gratispengar

  Det är stora börsnedgångar och kraftiga räntefall i skuggan av coronaviruset. Samtidigt räknar USA med bredare spridning av viruset. Hongkong delar ut gratispengar till alla vuxna medborgare för att stimulera ekonomin.