Mer om: Eniro

 • ”Eniro nära vägs ände”

  ”Eniro nära vägs ände”

  Börsen startar lugnt efter påskledigheten men det gör inte Eniros styrelseledamöter, som avgår allihopa. Detta och mer pratar Tomas Linnala från Placera och Lars Söderfjell från Swedbank om i Börslunch.

 • Kursen styrs av aktiehuliganer och mordhot – kliv av nu

  Kursen styrs av aktiehuliganer och mordhot – kliv av nu

  I Börslunch i dag: Eniro vinstvarnar - igen. Dubblat bud på Tradedoubler. Budlyft för Fingerprint. Hur går det för investmentbolagen? Fler 35-åringar mumma för börsen. Gäster: Jon Åsberg och Peter Karlsson.

 • Då försvinner Tobii från börsen

  Då försvinner Tobii från börsen

  I Börslunch i dag: Tobiis börssuccé. Micro Systemation rusar. Betsson uppåt. Bra månad för Evolution Gaming. Eniro rasar. Electrolux vinstöverraskning. Vad gör Riksbanken nästa vecka? Gäster: Dawid Myslinski, Redeye och Fredrik Skoglund, Handelsbanken.

 • Håll tummarna för Eniro

  Håll tummarna för Eniro

  Eniros aktie handelsstoppades i går efter medieuppgifter om att bolaget är nära konkurs. EFN:s reporter ser nu tre vägar framåt. En av dem är ”att hålla tummarna”.

 • Eniro rasar efter redovisningsfel

  Eniro rasar efter redovisningsfel

  Eniros aktie rasar efter att bolaget upptäckt felaktigheter i bokföringen. Men vem som är boven i dramat är inte självklart enligt Aktiespararnas Carl Rosén.

 • Fler bolag slår förväntningarna

  Fler bolag slår förväntningarna

  Rapportperioden för det andra kvartalet börjar närma sig slutet för de svenska börsbolagen. Agnetha Jönsson, redaktionschef på Aktiespararen, sammanfattar den.

Senaste nytt från EFN: