Mer om: E-handel

 • Castellums miljardinvestering i Säve flygplats4:55

  Castellums miljardinvestering i Säve flygplats

  Castellums vd Henrik Saxborn berättar för EFN om fastighetsbolagets tre marknader och hur det går i var och en av dem. Dessutom diskuteras e-handel, nordisk fastighetsbransch och köpet av Säve flygplats.

 • Så handlar svenskarna helst0:51

  Så handlar svenskarna helst

  Hur föredrar svenskarna att handla? Är det sant att onlinehandeln helt tagit över från de fysiska butikerna? 

 • E-handeln sneglar österut3:42

  E-handeln sneglar österut

  På D-Congress, Sveriges största e-handelsevent, pratade EFN bland annat med Per Ljungberg som är vd på Svensk digital handel. Han menar att några av de viktiga drivkrafterna för den moderna handeln är snabbhet, innovation och personifiering.

 • Paketutlämning med provrum har premiär3:09

  Paketutlämning med provrum har premiär

  Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har skapat ett nytt koncept för paketutlämning som de döpt till Leveriet. Det går ut på att tillhandahålla både tjänster och produkter som kompletterar e-handeln och finns i Sickla Köpcentrum och på Mobilia i Malmö.

 • Nya tag för Gekås3:34

  Nya tag för Gekås

  Det stora lågprisvaruhuset Gekås har haft det skakigt den senaste tiden med en sparkad vd och sämre siffror för första gången någonsin. Nuvarande vd Boris Lennerhov kommenterar.

 • De sålde huset och byggde Skincity3:23

  De sålde huset och byggde Skincity

  Annica Forsgren Kjellman jobbade inom hudvård, och hennes make Mikael Kjellman med e-handel. 2011 grundade de Skincity - ett e-handelsföretag med fokus på exklusiv hudvård.

 • Klädhandeln går på knäna1:41

  Klädhandeln går på knäna

  Stilindex visade att klädhandelns försäljning backade 4,5 procent i december. Många klädbutiker har dragits med dåliga resultat en längre tid.