Mer om: E-handel

 • ”Läge för bottenfiske”18:14

  ”Läge för bottenfiske”

  Pandora, Oriflame, Ericsson och Maersk är några av de bolag som analyseras i dagens Börslunch. För analysen står gästerna Oskar Ekman från Erik Penser och Anders Wennberg från Catella.

 • Aktievinnarna på e-handeln19:12

  Aktievinnarna på e-handeln

  Då Boozts vd Hermann Haraldsson gästar Börslunch blir det mycket snack om e-handel. Övriga gäster är Johan Thorén från Strand Kapitalförvaltning och Christer Linde från ABG Sundal Collier. De snackar bland annat Facebook.

 • Ett försvar av Smålandsbolagen15:30

  Ett försvar av Smålandsbolagen

  Kappahl, börsnoteringar och Smålandsbolag. Det är några av ämnena som avhandlas i dagens Börslunch. Gäster är förvaltarna Johan Thorén från Strand Kapitalförvaltning och Pär Andersson från Spiltan Fonder.

 • Så handlar du säkert på nätet

  Så handlar du säkert på nätet

  Har du tänkt handla julklapparna på internet? Då finns det mycket du bör tänka på. EFN har pratat med konsumentvägledaren Maria Wietzell. Hon tipsar bland annat om att du ska ta reda på så mycket du kan om företaget du ska handla av.

 • Han startade Irans Amazon

  Han startade Irans Amazon

  Amir Taheri utbildades på KTH och arbetade inom Ericsson och Televerket. Men drömmen om att starta eget blev för stor och Sverige kändes för litet. Han reste till Iran och blev egenföretagare, första företaget statades 1994. Så småningom startade Amir Taheri Final.ir, en sajt som kallats Irans motsvarighet till Amazon.

 • Din Ekonomi: Familjeekonomi & lånefällor

  Din Ekonomi: Familjeekonomi & lånefällor

  Dagens Din Ekonomi handlar bland annat om nätshopping på faktura. När det gäller fakturakrediter behöver företagen oftast inte göra en kreditupplysning och risken är att vi blir överskuldsatta. Dessutom tar programmet upp hur man egentligen ska göra med pengarna när man flyttar ihop? Och så ger Din Ekonomi svar på vilket kredit- och betalkort som lönar sig mest.

 • Slipp tullchock vid nätköp

  Slipp tullchock vid nätköp

  I takt med att e-handeln blir allt populärare börjar människor handla från andra länder som t.ex. USA och Kina. Men det billiga reaköpet kan bli...