Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Världen larmar och allt fler loggar ut, avprenumererar och slutar med sånt som stökar till deras liv. Vi orkar inte med att agera och reagera på, eller ens värdera, allt. Vi vill helt enkelt veta hur det verkligen ligger till.

Därför: Reklamfria ekonomikanalen EFN fortsätter att värna tittarnas tid med strategin ”färre men bättre”. Vi går på djupet i stället för att skumma på ytan. Vi försöker förklara i stället för att förvirra, vi levererar fakta i stället för klickraketer.

Här är EFN:s sex löften inför 2019.

Löfte 1: På riktigt, inte på låtsas

Ekonomikanalen EFN är på riktigt när mycket annat är på låtsas. Med hjälp av de bästa journalisterna och experterna ska vi bli ännu bättre på att hjälpa tittarna att förstå världen, inte skapa ytterligare förvirring.

Löfte 2: Mer fakta, mindre tyckande

EFN står för trovärdighet. När andra tycker till och svamlar runt tar EFN reda på fakta.

Löfte 3: Värna om tittarnas tid

EFN gör inte ”allt” utan bara det som är viktigt. Vi värnar om tittarnas tid. Varje minut med EFN ska vara en väl spenderad minut. Detta ska bli ännu tydligare under 2019.

Löfte 4: Berättelser om ekonomi som berör

Vi ska fortsätta att utveckla vårt berättande. EFN ska ha ett ännu tydligare fokus på reportage, inslag och intervjuer som fördjupar. Vi vill hjälpa till att öka förståelsen och kunskapen om ekonomiska samband – lokalt, nationellt och globalt.

Löfte 5: Ett hållbart perspektiv

Vi fortsätter att satsa på jämställdhet, både i våra program och i vår organisation. Vi ska fortsätta att utveckla vårt hållbarhetsarbete, både internt och i våra program, under nästa år.

Löfte 6: Hela Sveriges ekonomikanal

EFN är Sveriges enda ekonomikanal för regional ekonomijournalistik. Det är vi mycket stolta över, och vi fortsätter att arbeta hårt för att skildra lokal och regional ekonomi.

* * *

Vi på ekonomikanalen EFN vill tacka alla som tittat under året. Fortsätt att mejla mig tips om ekonomiska företeelser runtom i hela Sverige som ni tycker att vi borde djupdyka i.

Gott nytt 2019!

Anna Fagerström

Ansvarig utgivare

anna.fagerstrom@efn.se

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.