Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Ekonomi-TV-kanalen EFN startar fem nya lokalredaktioner och söker nu journalister över hela landet.

Du som söker har ett starkt intresse för regionala näringslivsfrågor. Du har några års erfarenhet som journalist eller inom medier. TV-vana är ett plus, men inte ett krav. Formell ekonomiutbildning är inget krav, men ett gediget intresse för ekonomiska frågor är en förutsättning. Social talang och ett bra lokalt kontaktnät är en fördel. Du måste ha B-körkort.

Vi söker också TV-fotografer och inslagsredigerare.

EFN startades 2011 och erbjuder kvalificerad ekonomijournalistik i TV-format, tillgänglig för alla via webben. Kanalen ägs av Handelsbanken och drivs av en fristående redaktion. EFN utsågs både förra året och i år till Sveriges bästa ekonomi-kanal.

De regionala sändningarna drar igång successivt under hösten från Umeå, Gävle, Göteborg, Malmö och Stockholm. Ambitionen är att täcka hela landet och målet är daglig lokal bevakning av näringsliv, ekonomi och finans.

 

Kontaktpersoner:

Anna Fagerström, redaktionschef EFN, 070-795 26 26.

Leo Lagercrantz, EFN, 070-360 15 07

Mejla din ansökan snarast till jobb@efn.se

 

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.