Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

I dag firar vi med tårta på redaktionen. EFN har utsetts till en av Sveriges fem bästa nyhetssajter 2018. Detta i konkurrens med samtliga nyhetssajter i hela landet.

EFN har fint sällskap i nyhetskategorin med Aftonbladet, Dagens Nyheter, Expressen och nyhetsappen Omni, och är enda ekonominyhetsmediet på Topp100.

– Ett fantastiskt fint kvitto på att vi är på rätt väg med vår journalistik, att gå djupare och försöka förklara de ekonomiska sambanden i stället för att bara skumma hysteriskt på ytan, säger Anna Fagerström, EFN:s ansvariga utgivare.

– Det är verkligen en bedrift att lyckas ta sig in på listan i den hårda konkurrensen, säger Katarina Strömberg, eventredaktör på IDG och moderator på evenemanget Webbdagarna, där totalvinnaren avslöjas under stort ståhej slutet av mars.

Det är IDG, International Data Group, utgivare av bland annat Computer Sweden, CIO och Techworld, som sedan drygt 20 år utser Sveriges 100 bästa sajter i 17 kategorier. En expertjury väljer ut sajterna. De kommande två veckorna presenteras vinnarna i respektive kategori. Totalvinnaren avslöjas den 16 mars.

 

Läs mer om Topp100 2018.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.