Mer om: USA

 • ”90 dagar är inte nog för att lösa konflikten”7:37

  ”90 dagar är inte nog för att lösa konflikten”

  Sista november samlades G20-länderna i Buenos Aires för att diskutera, och en av de mest intressanta punkterna handlade om handelskriget mellan USA och Kina. Presidenterna Trump och Xi kom överens om ett eldupphör på 90 dagar då inga nya tullar kommer att införas. Seniorekonomen Paul Diggle från Aberdeen Asset Management kommenterar. 

 • Överdriven konjunkturoro, eller?17:38

  Överdriven konjunkturoro, eller?

  Handelskriget mellan USA och Kina, Brexit och den svenska bostadsmarknaden. Det är några av ingredienserna i dagens makrotyngda Börslunch som gästas av Lena Fahlén från Handelsbanken och Mattias Sundling från Danske Bank.

 • 7:27

  "Marknaden nöjd med guldlocksresultatet"

  Investeringschefen Michel Materasso från Franklin Templeton kommenterar läget i den amerikanska ekonomin efter att valet resulterat i ett "guldlocksläge" - inte för varmt och inte för kallt i den delade kongressen.

 • Så ser investeringsläget ut i USA och Norden13:22

  Så ser investeringsläget ut i USA och Norden

  Norsk fisk, dansk bank, svensk medtech och Warren Buffet. Allt detta är ingredienser när DNB Markets internationella aktiechef Jim Cirenza diskuterar de skandinaviska och amerikanska marknaderna tillsammans med Gabriel Mellqvist.

 • Efter valet: Aktier fortsatt hetast21:02

  Efter valet: Aktier fortsatt hetast

  Resultatet i mellanårsvalet i USA blir som förväntat, Republikanerna behåller makten i senaten men förlorar den i representanthuset. Detta är utgångspunkten i dagens Börslunch som gästas av Thomas Jellvik och Michael Livijn.