Mer om: Telekom

 • Finns det hopp för telekom?16:59

  Finns det hopp för telekom?

  Bengt Nordström från Northstream och Martin Jonsson från Catella gästar Börslunch denna dag då det blir väldigt mycket snack om telekom.

 • Analytiker: Marknaden har en övertro på Ericsson11:25

  Analytiker: Marknaden har en övertro på Ericsson

  Mobilvärlden har i veckan samlats i Barcelona för mässan Mobile World Congress. Bland annat pratas det en hel del om 5G. Är det ett nödvändigt nästa steg för branschen? Pontus Herin pratar med Inge Heydorn, förvaltare på Sentat, som var på plats i Barcelona.

 • Nokias kultmodell återuppstår2:13

  Nokias kultmodell återuppstår

  Mobiltelefonmässan Mobile World Congress i Barcelona är igång. Mest uppmärksamhet hittills har Nokia fått då man introducerat en ny version av den gamla mobilklassikern 3310, som var världens bäst säljande mobil strax efter millennieskiftet.

 • Det går fort i hockey Ericsson17:55

  Det går fort i hockey Ericsson

  Då Ericssons vd citerade Wayne Gretzky efter morgonens delårsrapport så bjuder Börslunch i dag på passande citat till kommande rapporter. Gästerna Erik Hansén och Espen Grønstad snackar även bland annat om dagens kvartalsrapporter.

 • Ericsson: Vi måste spana efter pucken6:09

  Ericsson: Vi måste spana efter pucken

  Telekomjätten Ericssons rörelseresultat för det fjärde kvartalet blev sämre än väntat och bolaget sänker utdelningen rejält. Trots detta stiger aktien på börsen. Linda Vikström intervjuar Helena Norrman informationsdirektör på Ericsson.

 • ”Rapportperioden kom i bakvattnet”9:36

  ”Rapportperioden kom i bakvattnet”

  Alla stora bolag har kommit med sina resultatrapporter för det tredje kvartalet. Villa blev vinnare? Vilka blev förlorare? Och vilka överraskade mest? Linda Vikström och Jon Åsberg går igenom rapportperioden.

 • ”Ahlsell är inget tillväxtbolag”19:38

  ”Ahlsell är inget tillväxtbolag”

  Förvaltarna Lotta Faxén från Lannebo och Erik Sjöström från Skandia gästar Börslunch. De sammanfattar dagens delårsrapporter och rapportperioden så här långt. Och så bjuder de på sina hetaste aktietips.

 • Ekholm: Vi måste skära kostnader3:53

  Ekholm: Vi måste skära kostnader

  ERICSSON Den krisande telekomjätten Ericsson utser oväntat Börje Ekholm till ny vd. Han kommer att tillträda i mitten av januari. Börje Ekholm kommer närmast från vd-posten på Patricia Industries, som är Investors bolag för onoterade bolag.

 • ”Ericsson behöver en fantasilös vd”16:25

  ”Ericsson behöver en fantasilös vd”

  Dagens stora nyhet är att Börje Ekholm blir vd för Ericsson. Detta går givetvis inte att undvika i Börslunch. Men med småbolagsförvaltarna Christian Brunlid från Handelsbanken och Viktor Henriksson från Carnegie i studion blir det givetvis mycket snack om småbolag.

 • Ekholms styrkor och svagheter8:18

  Ekholms styrkor och svagheter

  ERICSSON Börje Ekholm har överraskande blivit utsedd till ny vd på den krisande telekomjätten Ericsson. Var det ett bra val? Pontus Herin samtalar med Jon Åsberg.