Mer om: Ylva Yngveson

 • Då kan det löna sig att ta ut pensionen i förskott6:13

  Då kan det löna sig att ta ut pensionen i förskott

  Trots att vi lever allt längre och att pensionen ska räcka livet ut är det många som väljer att ta ut en del av inkomstpensionen i förskott. Den privatekonomiska experten Ylva Yngveson förklarar när det kan löna sig att göra så och när du bör undvika att göra det.

 • Nya sjukförslaget - företagarnas nota stiger7:11

  Nya sjukförslaget - företagarnas nota stiger

  Regeringen vill att arbetsgivarna ska ta en större del av det ekonomiska ansvaret när en anställd blir sjuk. Frågan är hur det kan påverka dig som anställd och hur det kan påverka dig som småföretagare? Tina Halldén pratar med Ylva Yngveson, privatekonomisk expert, om förslaget som är tänkt att träda i kraft sommaren 2017.

 • Ylva Yngveson: Tänk efter innan du skjuter upp skatten3:37

  Ylva Yngveson: Tänk efter innan du skjuter upp skatten

  Bostadssamtalen mellan regeringen, vänsterpartiet och allianspartierna strandade och regeringen plus vänsterpartiet kom i dag med ett eget förslag. Bland annat väljer man att ta bort taket för uppskov när det gäller reavinstskatten. De nya reglerna ska gälla från och med nu och fyra år framåt.

 • Glöm inte bort äktenskapsförordet8:08

  Glöm inte bort äktenskapsförordet

  Vi närmar oss semestertider och då är många par som väljer att gifta sig. En sak som kanske inte låter så kul är äktenskapsförord, något...