Mer om: Warren Buffett

 • Efter stängning: resor14:34

  Efter stängning: resor

  Albin och Ara gör en utflykt med gamingbolag, levererar veckans hetaste nyheter och får reda på de bästa (och sämsta) resmålen i sommar. Fredagsräkan utgör kronan på verket.

 • Tre nordiska aktier Buffett inte skulle äga19:02

  Tre nordiska aktier Buffett inte skulle äga

  Munters vd John Peter Leesi gästar Börslunch i dag, tio dagar innan bolaget gör comeback på börsen. Övriga gäster är Dag Werner från Handelsbanken och Jonas Elofsson från Affärsvärlden. De snackar bland annat Pandox, Ica och Warren Buffett.

 • Dags för Buffett att hålla hov2:04

  Dags för Buffett att hålla hov

  I helgen är det dags för vad som troligen är världens största bolagsstämma - den i Warren Buffetts maktbolag Berkshire Hathaway. Som vanligt kommer massorna...

 • Vem blir Sveriges Zuckerberg?

  Vem blir Sveriges Zuckerberg?

  Facebooks grundare Mark Zuckerberg och hans hustru Priscilla Chan kommer ge bort 99 procent av aktieinnehavet i Facebook till välgörenhet. Det meddelade man i dag, på Facebook. Gåvans värde är 45 miljarder dollar, motsvarande runt 391 miljarder kronor. Pengar som annars hade kunnat gå till parets nyfödda dotter Max.

 • Buffetts svenska favoriter

  Buffetts svenska favoriter

  Att Spiltans vd Per H Börjesson gillar Warren Buffett är ingen hemlighet. I dagens Börslunch avslöjade han vilka svenska aktier han tror att Buffett skulle...

 • Så äter en mångmiljardär - en middag i Warren Buffett-stil

  Så äter en mångmiljardär - en middag i Warren Buffett-stil

  EFN har besökt finansgurun Warren Buffetts favoritrestaurang Piccolo's Steakhouse i Omaha, Nebraska. Vi tar reda på vad mångmiljardären äter, vad han dricker och hur hans favoritdessert smakar. Och hur givmild är han egentligen när det gäller dricksen?

 • Kinberg Batra om Buffetts superskatt för rika

  Kinberg Batra om Buffetts superskatt för rika

  Högre skatt för rika. Det är något som förespråkas av mångmiljardären Warren Buffett. Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra var en av alla de tusentals som vallfärdade till bolagsstämman i hans företag Berkshire Hathaway i helgen.