Mer om: Verkstadsbolag

 • 19:29

  "Ingen bostadskrasch och ingen börsbubbla"

  Dagens Börslunch gästas av bostadsutvecklaren Besqabs vd Anette Frumerie. Dessutom finns förvaltarna Mattias Eriksson från Coeli och Stefan Olofsson från Sensor på plats för att analysera börsen och svara på tittarfrågor. 

 • Vinsttillväxten avtar på börsen16:53

  Vinsttillväxten avtar på börsen

  Sommarens klart mest intensiva rapportvecka går mot sitt slut. Vi har flera bolag som överraskat positivt men också några rejäla kallduschar. Vi ska sammanfattar de viktigaste trenderna och tittar på de bolag som stuckit ut mest med sina rapporter.

 • Analytikernas älskling och hatobjekt

  Analytikernas älskling och hatobjekt

  Börsen i Stockholm stiger trots dyster statistik från Kina och VW-skandalen. Max Mitteregger, förvaltare på Gladiator och Joakim Endre, mäklare på Handelsbanken kommenterar i dagens Börslunch.

 • Verkstad – valutaspel eller våga vägra?

  Verkstad – valutaspel eller våga vägra?

  En biljätte störtdyker och ett byggbolag stiger. Vad detta beror på får du veta i Börslunch som gästas av Johan Dahl, analyschef på Penser och Niklas Wellfelt, analyschef Remium.

 • Två stekheta branscher och en tveksam

  Två stekheta branscher och en tveksam

  Samtidigt som börsen återigen faller efter en dyster dag i Kina reder Börslunch gäster Peter van Berlekom, förvaltare på Alfred Berg och Lars Hallström, mäklarchef på Handelsbanken ut vilka branscher som är hetast.

 • ”Media är nyttiga idioter åt Christer Gardell”

  ”Media är nyttiga idioter åt Christer Gardell”

  I Börslunch i dag: Grekland vill inte betala. Gardell flaggar upp i ABB. Svag rapport från Navistar. Läge för verkstad? Sänker Riksbanken? Högre ränta slår mot fastigheter. Gäster: Agnetha Jönsson och Peter Lagerlöf.

 • Fyra verkstadsbolag som klarar tyngre tider

  Fyra verkstadsbolag som klarar tyngre tider

  Flera av verkstadsjättarna har haft en urstark inledning på året. Men nu börjar värderingarna se ansträngda ut samtidigt som ytterligare draghjälp från dollarn är tveksam. I Rapportfloden hittas ändå en kvartett köpvärda aktier.