Mer om: Välfärdsutredningen

 • Margit Silberstein: Vinsttak förhalas6:04

  Margit Silberstein: Vinsttak förhalas

  I dag överlämnar Ilmar Reepalu sitt slutbetänkande i den hett omdebatterade välfärdsutredningen till civilminister Ardalan Shekarabi. Margit Silberstein, politisk kommentator, menar att det kommer bli svårt för Socialdemokraterna att få igenom förslaget.

 • Reepalu: Förslaget skulle främst slå mot koncernerna10:47

  Reepalu: Förslaget skulle främst slå mot koncernerna

  En av höstens och vinterns huvudpersoner inom svensk ekonomi och politik har varit Ilmar Reepalu, före detta finanskommunalråd i Malmö. Och anledningen till detta är att han har varit ansvarig för välfärdsutredningen som behandlat den brännande heta frågan om vinster i välfärden. Lennart Ekdal intervjuar honom.

Senaste nytt från EFN:

 • Stabil bostadsmarknad på Gotland2:01

  Stabil bostadsmarknad på Gotland

  Enligt de senaste Hox-siffrorna dalar bostadsmarknaden på Gotland. Linda Ewald från Handelsbanken i Visby menar att siffrorna är missvisande. Dessutom kommenterar Eric Randlert från Mäklarhuset den gotländska sommarhusmarknaden.

 • Därför faller Volvo trots kanonresultat20:22

  Därför faller Volvo trots kanonresultat

  Volvo, Skanska, Atlas Copco, Sandvik, Telia och Rottneros. Det är några av bolagen som avhandlas denna rapporttunga fredag. Gäster i programmet är Anders Rudolfsson från DNB och Jonas Olavi från Alfred Berg.

 • Växande intresse för solcellsenergi1:15

  Växande intresse för solcellsenergi

  Mellan 2016 och 2017 ökade den totala installerade solcellseffekten med 57 procent. Att marknaden växer så snabbt beror bland annat på ökade bidrag, men köerna...