Mer om: Unibet

 • Tre aktier som rider på TV-vågen18:01

  Tre aktier som rider på TV-vågen

  Swecos vd Tomas Carlsson är med som gäst och kommenterar dagens rapport. Dagens case handlar om tv-vanor i ständig förändring. Gäster är Petter Löfqvist, Länsförsäkringar, och Fredrik Skoglund, ÖstVäst, som bjuder på sina senaste börsspaningar.

 • Betting & Gaming – hett och kallt15:27

  Betting & Gaming – hett och kallt

  THQ Nordic har noterats på First North och bolagets vd och grundare Lars Wingefors gästar Börslunch. Övriga gäster är Erik Sprinchorn från Swedbank Robur och Kristoffer Lindström från Redeye.

 • ”Ahlsell är inget tillväxtbolag”19:38

  ”Ahlsell är inget tillväxtbolag”

  Förvaltarna Lotta Faxén från Lannebo och Erik Sjöström från Skandia gästar Börslunch. De sammanfattar dagens delårsrapporter och rapportperioden så här långt. Och så bjuder de på sina hetaste aktietips.

 • Pundrasets vinnare och förlorare3:52

  Pundrasets vinnare och förlorare

  Det brittiska pundet är på sin lägsta nivå någonsin gentemot dollarn, vilket även har påverkat andra valutor. Jimmy Bengtsson från Skandia och Petter Löfqvist från Länsförsäkringar om vilka bolag som berörs mest av pundkursen och Brexit. 

 • Cowboy Trades & tillväxtbolag19:23

  Cowboy Trades & tillväxtbolag

  Orexos vd Nikolaj Sörensen gästar Börslunch, så det blir mycket snack om läkemedel. Men med Joe Tracy från Handelsbanken och Anders "Rulle" Rudolfsson från DNB Bank som övriga gäster blir det även snack om en hel del annat.

 • Därför tappar en björn inte modet18:15

  Därför tappar en björn inte modet

  Med Kambis vd Kristian Nylén i studion blir det en del snack om spelbolag i dagens Börslunch. Med Karl-Mikael Syding och Lars Frick som övriga gäster blir det snack om en hel del annat också.

 • Nykomlingarna dominerar börsen17:58

  Nykomlingarna dominerar börsen

  Rapportperioden är igång och börs-vd:arna står på kö för att vara med i Börslunch, i dag är det Martin Tivéus från Avanza. Programmet gästas också av Mikael Hanell från Catella och Christer Linde från ABG Sundal Collier.

 • Undvik jättarna – vinsten peakar nu

  Undvik jättarna – vinsten peakar nu

  Unibet och Betsson står inför sannolika regleringar och ökade skattekostnader som kan göra att deras vinster aldrig blir högre än vad de är nu. Vid nuvarande värdering på 20 gånger vinsten tycker inte Lars Hallström att det är några köpcase.

 • Fem aktier du ska undvika

  Fem aktier du ska undvika

  Börsen som helhet backar men dagens debutant Leo Vegas rusar. Varför det är så pratar Lars Hallström och Agnetha Jönsson om i dagens Börslunch. Och så pratas det om bolag du ska hålla dig borta från.

 • Två köpvärda verkstadsjättar

  Två köpvärda verkstadsjättar

  Ny månad och dags att summera januari. Börslunch gästas idag av Peter van Berlekom, förvaltare Alfred Berg, och Lars Hallström, mäklare Handelsbanken, som bland annat pratar spelbolag, Autoliv och svenska banker.