Mer om: Torbjörn Söderberg

 • 16:56

  "Mer uppsida än nedsida i Kina"

  Kina och börsintroduktioner är två av de ämnen som Jonas Olavi från Alfred Berg och Torbjörn Söderberg från JRS Asset Management pratar om i dagens Börslunch.

 • Börspsykologens farligaste hjärnspöken17:34

  Börspsykologens farligaste hjärnspöken

  Börspsykologen Lars-Erik Boström och chefsstrategen Torbjörn Söderberg gästar Börslunch. De snackar om allt från konsumentförtroende och protektionism till hjärnspöken och investeringsdisciplin.

 • Ett steg in i det okända6:27

  Ett steg in i det okända

  Petra Bergman på plats i New York pratar med Torbjörn Söderberg, chefsstrateg JRS Asset Management, om finansmarknaden efter valet.

 • Så reagerade marknaderna på debatten9:15

  Så reagerade marknaderna på debatten

  Jesper Norberg och Torbjörn Söderberg, chefsstrateg på JRS Asset Management, analyserar hur marknaderna reagerade på nattens valdebatt mellan Hillary Clinton och Donald Trump.

 • Här hittar du tillväxt i USA

  Här hittar du tillväxt i USA

  Börslunch Special fokuserar på USA. I vilka sektorer hittar man tillväxt? Vilka trender är det man ska ta rygg på? Gäster i programmet är Christofer Halldin, chef på Handelsbankens aktieförvaltning och Torbjörn Söderberg, chefsstrateg på JRS Asset Management.

 • Därför ska du välja finans före verkstad

  Därför ska du välja finans före verkstad

  I dagens Börslunch pratas det bland annat om hur börsen avvaktar morgondagens räntebesked och om bankaktier. Gäster är Agnetha Jönsson, chefredaktör Aktiespararen och Torbjörn Söderberg, chefsstrateg JRS Fonder.

Senaste nytt från EFN: