Mer om: Torbjörn Isacson

 • Ica visar handlingskraft

  Ica visar handlingskraft

  Ica köper Apoteket Hjärtat, och blir därmed den näst största aktören på den svenska apoteksmarknaden. EFN:s kommentator Torbjörn Isacson menar att Ica nu visar handlingskraft.

 • Allsvensk ekonomi bräcklig

  Allsvensk ekonomi bräcklig

  Allsvenskan i fotboll drar igång i helgen. Men det är en samling klubbar med hårt pressad ekonomi som gör upp om mästerskapet även i år.

 • ”Friends är ett fiasko”

  ”Friends är ett fiasko”

  Klagomålen på den endast ett år gamla nationalarenan, Friends Arena, har handlat om allt från bristande säkerhet till dåligt ljud. Ekonomiskt har projektet hittills inte varit någon succé.

Senaste nytt från EFN:

 • Fed fångade mellan marknaden och Trump15:57

  Fed fångade mellan marknaden och Trump

  I dagens Börslunch ligger fokus på börsen, räntor, centralbanker och allt där omkring. På plats i studion för att ge sitt perspektiv finns investeringsstrategen Johanna Högfeldt från Swedbank.

 • Förklaringen bakom H&M:s kursrusning3:33

  Förklaringen bakom H&M:s kursrusning

  H&M redovisar ett resultat i linje med förväntningarna. Samtidigt presenterar klädjätten starka försäljningssiffror för juni. Magnus Råman, analytiker på Handelsbanken, kommenterar rapporten.

 • Dubbla tullbudskap från USA3:30

  Dubbla tullbudskap från USA

  En hård Brexit är mycket osannolik enligt Boris Johnson. I dag väntas Iran bryta mot kärnkraftsavtalet. USA:s handelsminister Mnuchin är optimistisk till ett handelsavtal med Kina, medan president Trump fortsätter på den hårda linjen.

 • Därför väljer Bornold Volvo före Traton16:05

  Därför väljer Bornold Volvo före Traton

  Kappahls svaga rapport, Tratons (dvs Scanias) börsnotering och Beyond Meat. Det är några av ämnena som Johanna Kull från Avanza och Joakim Bornold från Söderberg & Partners avhandlar i dagens Börslunch.