Mer om: Torbjörn Isacson

 • Ica visar handlingskraft

  Ica visar handlingskraft

  Ica köper Apoteket Hjärtat, och blir därmed den näst största aktören på den svenska apoteksmarknaden. EFN:s kommentator Torbjörn Isacson menar att Ica nu visar handlingskraft.

 • Allsvensk ekonomi bräcklig

  Allsvensk ekonomi bräcklig

  Allsvenskan i fotboll drar igång i helgen. Men det är en samling klubbar med hårt pressad ekonomi som gör upp om mästerskapet även i år.

 • ”Friends är ett fiasko”

  ”Friends är ett fiasko”

  Klagomålen på den endast ett år gamla nationalarenan, Friends Arena, har handlat om allt från bristande säkerhet till dåligt ljud. Ekonomiskt har projektet hittills inte varit någon succé.

Senaste nytt från EFN:

 • När når vi botten?9:41

  När når vi botten?

  Det är allt mindre sannolikt att det blir en avtalslös Brexit i närtid. I veckan väntar bland mycket annat en global PMI-skörd samt räntebesked från Riksbanken och ECB. Handelsbankens chefstrateg Claes Måhlén och EFN:s Gabriel Mellqvist reder ut de senaste händelserna på marknaderna och tar en titt i agendan.

 • Sydkoreansk export fortsätter rasa3:33

  Sydkoreansk export fortsätter rasa

  Den sydkoreanska exporten sjönk med 19,5 procent oktobers 20 första dagar jämfört med samma period i fjol. Storbritanniens premiärminister Johnson tvingas be om uppskov för utträdet ur EU efter lördagens omröstning.

 • Flygplatsen förändrar fjällvärlden7:58

  Flygplatsen förändrar fjällvärlden

  Den 22 december landar det första planet på Scandinavian Mountains Airport, den nya flygplatsen mellan Sälen och Trysil. Projektet uppskattas kosta 700 miljoner kronor och förhoppningen är att locka fler internationella besökare till skidorterna.