Mer om: Tomas Linnala

 • Fastigheter dansar nära utgången18:04

  Fastigheter dansar nära utgången

  Börserna stiger och Börslunch gästas av Erik Sprinchorn från Swedbank Robur och Tomas Linnala från Placera. Dessutom intervjuas Fredrik Burvall, vd för det förvärvsglada bettingbolaget Cherry.

 • Höstens tre hetaste noteringar3:52

  Höstens tre hetaste noteringar

  Det är en hel del bolag som ryktas vara på väg till börsen. Perstorp, Moragruppen, Engelska skolan, Linas Matkasse, Anticimex och Volvos Anläggningsmaskiner för att bara nämna några. Placeras chefredaktör Tomas Linnala listar sina tre favoriter och varnar för några.

 • Allt du vill veta om CTA-fonder17:37

  Allt du vill veta om CTA-fonder

  Veteranen Tomas Linnala från Placera och nykomlingen Mikael Stenbom från RPM Fonder gästar Börslunch. De pratar en hel del om Commodity Trading Advisors och CTA-Fonder.

 • 20:03

  "Börsnedgången är en myt"

  Det blir mycket klädbolag i dagens Börslunch då Björn Borgs vd Henrik Bunge gästar. Men då även Placeras Tomas Linnala och Odin Fonders Vegard Søraunet finns med i studion blir det även snack om en hel del annat, som verkstad och investmentbolag.

 • ”Eniro nära vägs ände”

  ”Eniro nära vägs ände”

  Börsen startar lugnt efter påskledigheten men det gör inte Eniros styrelseledamöter, som avgår allihopa. Detta och mer pratar Tomas Linnala från Placera och Lars Söderfjell från Swedbank om i Börslunch.

 • H&M når inte fram

  H&M når inte fram

  Klädjätten Hennes & Mauritz försäljningssiffror för februari. nådde inte riktigt upp till förväntningarna trots att omsättningen steg. Pontus Herin och Tomas Linnala, chefredaktör på Placera kommenterar.

 • ”Cyclical shit storm”

  ”Cyclical shit storm”

  Är det botten vi ser? Det är en av frågorna som Tomas Linnala från Placera och Joe Tracy från Handelsbanken svarar på i Börslunch. Dessutom pratas det givetvis en hel del om dagens delårsrapporter.

 • 2016 års fem heta börsteman

  2016 års fem heta börsteman

  Tomas Linnala från Placera och Viktor Henriksson från Carnegie Fonder är med och firar in julen i Börslunch. I säsongens sista avsnitt pratas det bland annat om årets vinnare och om aktierna som byter lista i januari.

 • Några köpcase och en rolig Norgehistoria

  Några köpcase och en rolig Norgehistoria

  Halv tre idag kommer den amerikanska sysselsättningssiffran och trots Jespers frånvaro är Tomas Linnala, chefredaktör Placera, och Peter Lagerlöf, förvaltare Lannebo Fonder, på plats för att diskutera den och mycket mer i dagens Börslunch.