Mer om: Tesla

 • Techjättarnas rapporter under lupp12:47

  Techjättarnas rapporter under lupp

  Flera av de amerikanska techjättarna har lämnat ganska bra rapporter den senaste tiden. Johan Roslund från GP Bullhound går igenom de intressantaste punkterna tillsammans med Ara Mustafa.

 • Svahn och Syding om att våga gå mot strömmen18:54

  Svahn och Syding om att våga gå mot strömmen

  I dagens EFN Marknad är det fokus på aktier och alternativa investeringar. Anna Svahn, författare och investerare och Karl-Mikael Syding, investerare och före detta hedgefondförvaltare, diskuterar bland annat guld och Tesla.

 • Är Intrum det nya Tesla?17:37

  Är Intrum det nya Tesla?

  Dagens EFN Marknad bjuder på rapportanalys och aktiecase med Christina Lundmark från Handelsbanken och Fredrik Skoglund från Länsförsäkringar.

 • Tesla ökar tempot5:47

  Tesla ökar tempot

  Tesla, BMW, Barclays, Saab, handelskrig och mycket mer i dagens Börsfrukost med Johan Fohlin.

 • Elon Musk – visionär eller skrävlare?17:56

  Elon Musk – visionär eller skrävlare?

  Elon Musk är en legendarisk entreprenör som bland annat ligger bakom Tesla och Space X. Carl Armfelt, förvaltare på Swedbank Robur, berättar om Musks storhet och brister i dagens Börslunch.

 • 9:03

  "Techbolagen driver amerikanska börsen"

  Silicon Valley i norra Kalifornien är skådeplats för utvecklingen av många stora techbolag. Nicklas Andersson från Avanza är på plats och kommenterar bland annat Tesla och EA Sports, som båda är etablerade i området.

 • ”Helt briljant idé från Autoliv”18:18

  ”Helt briljant idé från Autoliv”

  Autoliv rusar efter dagens nyhet om att bolaget föreslår en uppdelning. Är detta en bra strategi? Det och mycket mer pratar Peter Benson från SvD Börsplus och Georg Norberg från Case Kapitalförvaltning om i Börslunch.