Mer om: Sponsring

 • Därför sviker storbolagen allsvenskan

  Därför sviker storbolagen allsvenskan

  Svenska storbolag lyser med sin frånvaro som sponsorer till allsvenska fotbollsklubbar, som istället får förlita sig på lokala goda krafter. Och på rika finansmän som hjälper sina favoritklubbar med privata pengar.

 • "Pengar är det språk FIFA förstår bäst"

  Med anledning av FIFA-presidenten Sepp Blatters avhopp pratar EFN:s Pontus Herin med varumärkesexperten Niklas Olovzon. Frågan är: hur tänker och agerar de sponsorer, som är livsviktiga för FIFA, nu?

 • Sponsring och public service

  Sponsring och public service

  Sponsring i SVT och public service har blivit något av en het potatis igen inför sommar-OS i London. Kinna Bellander, med många års erfarenhet av...

Senaste nytt från EFN:

 • Här öppnar Sveriges sista flygplats7:58

  Här öppnar Sveriges sista flygplats

  Den 22 december landar det första planet på Scandinavian Mountains Airport, den nya flygplatsen mellan Sälen och Trysil. Projektet uppskattas kosta 700 miljoner kronor och förhoppningen är att locka fler internationella besökare till skidorterna.

 • Billiga och dyra rapportbolag17:03

  Billiga och dyra rapportbolag

  Rapportsäsongen är igång på allvar. Volvo, Sandvik och Getinge är några av de bolag som Peter van Berlekom från Erik Penser Bank och Lars Hallström från ABG Sundal Collier avhandlar i Börslunch.

 • Hemnet bemöter kritiken från utmanaren17:59

  Hemnet bemöter kritiken från utmanaren

  Hemnet bemöter kritiken de fått och Well Fastigheter berättar om BRF 2.0, konceptet som ska gynna förstagångsköpare genom att bostadsrättsföreningen tar på sig en större del av lånen.