Mer om: Skatteverket

 • Krafttag mot svartjobb1:05

  Krafttag mot svartjobb

  Skatteverket ska göra det svårare att använda sig av svart arbetskraft 2018. Fordonsservice, skönhetsvård och livsmedelsgrossister är nu under lupp.

 • Dags att deklarera0:41

  Dags att deklarera

  Från och med i dag, den 21 mars, kan du deklarera. Det gör du enkelt med bank-id i appen eller på skatteverket.se. Om du inte har bank-id kan du använda säkerhetskoder i stället. Fyra av fem svenskar väljer att deklarera digitalt, men det går fortfarande att skicka in deklarationen i pappersform.

 • Snart dags att deklarera- här är datumen du inte vill missa1:51

  Snart dags att deklarera- här är datumen du inte vill missa

  Nu är det snart deklarationstider, och det finns en del datum du inte vill missa. Det första datumet du ska hålla koll på är den 21 mars, då kan du som har e-legitimation deklarera. Men se till att få kvittens! En vanlig miss är nämligen att logga ut utan att ha skickat in deklarationen.

 • Skatteverket hårdgranskar kriminella1:07

  Skatteverket hårdgranskar kriminella

  I årets deklaration specialgranskar Skatteverket 14 bostadsområden där kriminella nätverk anses hålla till. Både företag och personer samt pengar och papper är under lupp. Målet är att störa den kriminella verksamheten så mycket det bara går och att ge de seriösa företagen en ärligare chans att tjäna pengar.