Mer om: Simon Blecher

 • ”Holmen är så 2017”24:21

  ”Holmen är så 2017”

  Volvo, NCC, Betsson och Nordax. Det är några av alla de bolag som Simon Blecher och Mats Gustafsson analyserar i dagens Börslunch.

 • Volvo Cars till börsen – världens säljsignal20:05

  Volvo Cars till börsen – världens säljsignal

  Är Munters och Perstorp på väg till börsen? Och vad har lägenhetspriser med småbolag att göra. Detta och mer svarar förvaltarna Simon Blecher från Carnegie och Mats Gustafsson från Lannebo på i dagens Börslunch.

 • FED-karusell och pengar på sidlinjen18:42

  FED-karusell och pengar på sidlinjen

  Denna dag tar Börslunch grepp på FED-karusellen och Garos fina rapportsiffror – bland mycket annat! Gäster är Simon Blecher, förvaltare Carnegie Fonder, och Mats Gustafsson, förvaltare Lannebo Fonder.

 • ”Aktien är tokdyr”

  ”Aktien är tokdyr”

  Stockholmsbörsen som helhet faller men dagens nykomling Humana har fått en bra start. Läget på börsen analyseras i dagens Börslunch av förvaltarna Simon Blecher från Carnegie Fonder och Peter Lagerlöf från Lannebo Fonder.

 • Tufft börsår väntar

  Tufft börsår väntar

  Börsen handlas på nivåer som den inte varit på sedan 2007. Samtidigt står börsbolagens vinster stilla – i bästa fall. Allt fler börjar därför varna för börsen. Detta är utgångspunkten i diskussionen i denna upplaga av Rapportfloden, som gästas av Simon Blecher, fondförvaltare på Carnegie och Jan Dworsky, aktiestrateg på Handelsbanken.

Senaste nytt från EFN: