Mer om: Så funkar det

 • Flexpension – så funkar det8:07

  Flexpension – så funkar det

  I årets avtalsrörelse kämpade flera fackförbund för flexpension, ett relativt nytt begrepp inom tjänstepensionen. Men vad innebär det egentligen och hur mycket kan du tjäna på det, kontra löneväxling? Kristina Kamp från minpension.se förklarar.

 • Så funkar gravidförsäkringar2:24

  Så funkar gravidförsäkringar

  Om du är gravid är sjukdom och olycksfall antagligen det sista du vill tänka på, men du kanske är så illa tvungen. I alla fall...

 • Så funkar en bostadsbubbla

  Så funkar en bostadsbubbla

  Den stora bostadsbristen och de höga priserna på hus och lägenheter brukar ofta målas upp som en av de största riskerna i Sveriges ekonomi.

 • Blankning - så funkar det

  Blankning - så funkar det

  Att spekulera i att börsen kommer att gå ner kallas för att blanka. Vi reder ut vad det betyder, hur man gör och vilka alternativ...

Senaste nytt från EFN:

 • Rekrytering till Northvolt Ett lyfter Skellefteå2:07

  Rekrytering till Northvolt Ett lyfter Skellefteå

  Northvolt bygger Europas största batterifabrik i Skellefteå, men arbetskraften räcker inte till. Nu när bolaget rekryterar från andra delar av Sverige och världen rustar staden för inflyttning.

 • Sommarens raketer och bästa blankningar19:22

  Sommarens raketer och bästa blankningar

  Efter en hård kamp är det dags att stänga årets sommarportföljer och utse en vinnare. På plats i studion för att diskutera portföljernas utveckling finns Johan Thorén från Strand Kapitalförvaltning och PO Nilsson från Prior Nilsson Fonder.