Mer om: Roger Josefsson

 • Så ser den italienska krisen ut14:34

  Så ser den italienska krisen ut

  EU ska i dagarna ge sina betyg på medlemsländernas budgetar för nästa år. Landet på allas läppar då är Italien. Roger Josefsson, chefekonom på Macrobond, ser stora utmaningar för landet framför sig.

 • Efter valet: Här är Trumps nya spelplan18:29

  Efter valet: Här är Trumps nya spelplan

  Republikanerna behåller kontrollen över senaten. Men Demokraterna vinner makten i representanthuset, vilket gör det svårare för president Trump att genomföra sin politik. Eftervalsanalys med Roger Josefsson, chefsekonom Macrobond och Lena Fahlén, stf chef ekonomisk analys på Handelsbanken. Gabriel Mellqvist är med direkt från New York.

 • Vi borde prata om Sveriges enbenta ekonomi17:08

  Vi borde prata om Sveriges enbenta ekonomi

  Det är sista börsdagen innan valet och Börslunch blickar framåt mot söndagen och tiden därefter. Detta görs tillsammans med Roger Josefsson och Kristin Magnusson Bernard.

 • Josefsson om... handelstullar14:46

  Josefsson om... handelstullar

  Nya handelstullar börjar bli vardagsmat i rubrikerna. Roger Josefsson går på djupet och förklarar hur de amerikanska åtgärderna kommer att påverka världen.

 • Josefsson om... lönestelhet12:38

  Josefsson om... lönestelhet

  Enligt färska siffror har vi mer pengar i plånboken och lönetillväxten går åt rätt håll. Men hur påverkas siffrorna av de som inte har någon...