Mer om: Robin Sukhia

 • Stora förhoppningar på indisk regering

  Stora förhoppningar på indisk regering

  Valet i Indien är över. ”Marknaden förväntar sig nu att det kommer att bli en handlingskraftig regering”, säger Robin Sukhia, generalsekreterare för Swedish India Council.

 • Flykt från Indienfonder

  Flykt från Indienfonder

  Svenskarna överger de tidigare så populära Indienfonderna. De senaste 18 månaderna har volymerna minskat med en tredjedel. Och fondutvecklingen under augusti var långt ifrån bra förklarar Lisa Gustafsson, fondförvaltare på Handelsbanken.

 • "Elefanten har slutat dansa"

  Tillväxten i Indien har bromsat in. Studio 12 reder ut vad som låg bakom den forna tillväxtmotorns framfart och vad det var som fick nödbromsen att slå till med hjälp av Robin Sukhia, generalsekreterare för Sweden India Business Council och David Ståhl, Indienanalytiker på Empatum.

Senaste nytt från EFN:

 • Så ska Sverige växa hållbart och jämställt2:18

  Så ska Sverige växa hållbart och jämställt

  Sverige ska fortsätta växa genom att satsa mer på jämställdhet och hållbarhet fram över. Omställningen till en mer jämställd arbetsmarknad ligger högt upp på regeringens dagordning uppger näringsminister Ibrahim Baylan och jämställdhetsminister Åsa Lindhagen.  

 • Fintechbolagen ska få Volvo att arbeta smartare2:41

  Fintechbolagen ska få Volvo att arbeta smartare

  ILabX är ett acceleratorprogram som får startupbolag att hjälpa Volvos finansbolag att arbeta smartare. Sju fintechbolag fick chansen att i tio veckor arbeta med Volvo Financial Services och presentera sina idéer för hur Volvos arbete kan förbättras.