Mer om: Retail and Brands

 • Aktietips Sverige runt17:25

  Aktietips Sverige runt

  Börslunch rundar av september tillsammans med Henrik Söderberg från C Worldwide och Oskar Ekman från Erik Penser. Fingerprint, Systemair, Gunnebo, Beijer Alma och krisande RNB är några av de bolag som avhandlas.

 • Två köpcase mitt i börsoron20:37

  Två köpcase mitt i börsoron

  Världens börser skakar rejält och det hela analyseras av Gabriel Isskander från Börsveckan och Pär Andersson från Spiltan. Dessutom gästar Capios ordförande Michael Wolf studion och kommenterar det eventuella utköpet av bolaget från börsen.

 • Sommarens hetaste aktietips16:37

  Sommarens hetaste aktietips

  Det är dags för säsongsavslutning av Börslunch. För att sammanfatta våren och blicka in i framtiden finns Lars Frick från Börsveckan, Pierre Mellström från Handelsbanken och Roger Josefsson från Danske Bank med i studion.

 • ”Sättningen ger köpläge”16:29

  ”Sättningen ger köpläge”

  Stora Ensos vd Karl-Henrik Sundström gästar Börslunch och kommenterar bolagets vinstförbättringsprogram. Övriga gäster i dag är förvaltarna Johan Stein från Alfred Berg och Mattias Eriksson från Coeli.

 • Sommarportföljer & sommartrender16:16

  Sommarportföljer & sommartrender

  Börslunch rundar av säsongen med tre gäster, Joakim Endre från Handelsbanken, Lars Frick från Börsveckan och Roger Josefsson från Danske Bank. De bjuder bland annat på sina sommarportföljer.

 • ”Ytterligare ett mellanmjölksår”

  ”Ytterligare ett mellanmjölksår”

  Janet Yellens nya lägre räntebana fick börserna att stiga rejält. Vad som händer på marknaderna nu diskuterar Peter Lagerlöf, förvaltare på Lannebo Fonder och Johan Thorén, förvaltningschef på Strand Kapitalförvaltning i Börslunch.

 • JC blir kinesiskt

  JC blir kinesiskt

  Ägaren Retail and Brands meddelade i morse att JC säljs till kinesiska Denim Island group, med ägaren Gordon Wu i spetsen.

 • Oklara besked om JC

  Oklara besked om JC

  Klädkedjan JC har länge varit ett sorgebarn för det börsnoterade modeföretaget Retail and Brands. Förväntningarna på en lösning var därför höga inför dagens presentation av den senaste kvartalsrapporten.

 • Kosmetiska förändringar i RNB

  Kosmetiska förändringar i RNB

  Det har stormat kring modebolaget RNB det senaste året. Nu görs nya försök att snygga till bolagets anseende via en omvänd splitt. Men detta är mest en kosmetisk förändring.