Mer om: Proact

  • Fyra tveksamma aktier och två köpcase16:00

    Fyra tveksamma aktier och två köpcase

    Hur ser förväntningarna ut inför rapportperioden som drar igång på allvar denna vecka. Det och mycket mer pratar Anders Haskel från Aktiespararen och Fredrik Skoglund från Östväst om i Börslunch.

  • ”En av börsens billigaste aktier”18:26

    ”En av börsens billigaste aktier”

    Bravidas kvartalsrapport kom i dag och bolagets vd Mattias Johansson reder ut siffrorna i Börslunch. Lotta Faxén från Lannebo och Fredrik Skoglund från Östväst analyserar dagens övriga rapporter och bjuder på aktietips.

  • Tre oupptäckta förvärvscase15:38

    Tre oupptäckta förvärvscase

    Det snackas en hel del klädbolag i dagens Börslunch. Gäster är förvaltarna Viktor Henriksson från Carnegie Fonder och Fredrik Skoglund från ÖstVäst, som även tipsar om köpvärda aktier som han hittat på sin senaste resa.

  • Fyra heta småbolag16:32

    Fyra heta småbolag

    Börslunch återvänder till ett kärt tema - småbolagen. Detta görs tillsammans med gästerna Erik Sprinchorn och Henrik Söderberg. Bland annat snackas det Vitrolife, Addlife och HiQ.

  • GARP - 2:37

    GARP - "Henrik har hittat rätt"

    Börslunch återvänder till ett kärt tema – småbolagen. Detta görs tillsammans med gästerna Erik Sprinchorn och Henrik Söderberg. Bland annat snackas det Vitrolife, Addlife och HiQ.

  • Favorit i repris4:22

    Favorit i repris

    I dag är det finbesök i Börslunch när Hexagons vd Ola Rollén är på plats i studion. Övriga gäster är Anders Ahl från KK-stiftelsen och Oscar Karlsson från Handelsbanken. Förutom att prata Hexagon pratar de även bland annat om bank och fastigheter.

  • Ola Rollén: ”Biometri är ingen dagslända”25:01

    Ola Rollén: ”Biometri är ingen dagslända”

    I dag är det finbesök i Börslunch när Hexagons vd Ola Rollén är på plats i studion. Övriga gäster är Anders Ahl från KK-stiftelsen och Oscar Karlsson från Handelsbanken. Förutom att prata Hexagon pratar de även bland annat om bank och fastigheter.

  • Skenet bedrar15:10

    Skenet bedrar

    Måndagens glada humör på börsen fortsätter. Men det är inte allt som är uppåt. Förvaltarna Erik Sjöström från Skandia och Carl Armfelt från Swedbank Robur pratar i dag bland annat om verkstad, spelbolag och smycken.

  • ”Bolaget får NetEnt att se ut som Televerket”18:19

    ”Bolaget får NetEnt att se ut som Televerket”

    Måndag glada humör på börsen fortsätter. Men det är inte allt som är uppåt. Förvaltarna Erik Sjöström från Skandia och Carl Armfelt från Swedbank Robur pratar i dag bland annat om verkstad, spelbolag och smycken.

  • ”Härligt när det går ned”

    ”Härligt när det går ned”

    Riksbanken har sänkt räntan till nytt rekordlägsta och Mylan har kommit med ett megabud på Meda. Detta och mer snackar Henrik Söderberg från Carnegie Asset Management och Marcus Hernhag från Privata Affärer om i Börslunch.