Mer om: Peter Malmqvist

 • Malmqvist: Osäkerheten är rekordstor17:31

  Malmqvist: Osäkerheten är rekordstor

  De flesta tunga bolagen har nu levererat sina kvartalssiffror och det är dags för en sammanfattning. Detta görs i Börslunch tillsammans med Peter Malmqvist, chef på Analysguiden. 

 • Så sur blev sommarbörsen15:56

  Så sur blev sommarbörsen

  Rapportsäsongen på Stockholmsbörsen blev en mild besvikelse. Vinstutvecklingen i bolagen lämnade nämligen en hel del att önska. Det säger Aktiespararnas chefsanalytiker Peter Malmqvist när han sammanfattar den svenska börssommaren.

 • Malmqvist: Trump bygger image och börsen faller18:54

  Malmqvist: Trump bygger image och börsen faller

  Börsen rasar rejält bland annat till en följd av en tweet av Donald Trump. Hur du ska agera nu med ditt sparande svarar Peter Malmqvist och Joakim Bornold på i Börslunch. Dessutom summerar de rapportsäsongen och analyserar Oscar Properties.

 • Bra rapportperiod – men inte tillräckligt21:51

  Bra rapportperiod – men inte tillräckligt

  Ännu en rapportperiod närmar sig slutet och det är dags att sammanfatta. Enligt gammal god Börslunch-tradition görs detta tillsammans med analytikerräven Peter Malmqvist. 

 • H&M och Japan splittrar experterna19:35

  H&M och Japan splittrar experterna

  I dagens program är det fokus på storbolag mot småbolag. Studion har flyttat till IVA och Handelsbankens Nordic Large Cap Seminar. Gäster är Börslunch-veteranen Peter Malmqvist samt debutanten Martin Guri.