Mer om: Odd Molly

 • Tre svenska juveler och en fransk lyxlirare20:30

  Tre svenska juveler och en fransk lyxlirare

  Martin Nilsson från Catella och PO Nilsson från Prior Nilsson Fonder bjuder på en Smålandsresa och några fastighetscase i dagens Börslunch. Dessutom tar vi pulsen på börsen med Helge Skibeli, global analyschef på JP Morgan.

 • Odd Molly tror på bättre tider

  Odd Molly tror på bättre tider

  Klädföretaget Odd Mollys siffror för det senaste kvartalet var som många gånger tidigare röda - över tio miljoner kronor i förlust. Men omsättningen på drygt 30 miljoner kronor var bättre jämfört med samma kvartal i fjol. Frågan är nu om det är bolaget eller konjunkturen som blivit bättre. Det svarar bolagets vd Anna Attemark i en exklusiv intervju med Studio 12.

Senaste nytt från EFN:

 • Bolagen som vinner på hemmasittande under corona0:08

  Bolagen som vinner på hemmasittande under corona

  Rasen på världens börser fortsätter. I EFN Marknad pratar förvaltaren Helen Broman från Lannebo om hur globala teknikjättar står emot börsfallen och om hur köpvärda de är på sikt.

 • Så fungerar taxeringsvärde1:13

  Så fungerar taxeringsvärde

  Taxeringsvärdet är det samlade värdet av en fastighet, och utgör 75 procent av det sannolika marknadsvärdet. Men hur påverkar det dig? EFN förklarar. 

 • Fed under marknadspress5:13

  Fed under marknadspress

  Wall Street upplevde det största börsfallet under en enskild dag sedan 2011. Förväntningarna på räntesänkningar från Federal Reserve ökar. Den norska kronan är på nya bottennoteringar mot euron.

 • Två långsiktiga verkstadscase17:23

  Två långsiktiga verkstadscase

  Hur påverkas svenska verkstadsbolag av coronaviruset? Det är ett av ämnena i dagens EFN Marknad som gästas av Markus Almerud, analytiker på Kepler Cheuvreux.