Mer om: Norwegian

 • Åtalet en våt filt över Hexagon15:16

  Åtalet en våt filt över Hexagon

  Hur förväntas gårdagens Fedbesked påverka aktiemarknaden på sikt? Det pratar Nils Brobacke från CMC Markets och Pierre Mellström från Handelsbanken om i Börslunch. Dessutom intervjuas Norwegians vd Bjørn Kjos.

 • Flygexpert: Kinesisk köpare hade varit bra för SAS16:39

  Flygexpert: Kinesisk köpare hade varit bra för SAS

  Flygbranschen har befunnit sig i mer eller mindre kris under många år, och värst är det för de traditionella europeiska bolagen, som SAS. Flyganalytikern Mats Hyttinge och flygexperten Jan Ohlsson är överens om att läget för SAS är kritiskt.

 • "Marknaden är dum i huvudet"

  I Börslunch i dag: Ica:s starka försäljning. Nordiska flygbolag. Bra läge för Rezidor? Stark tysk återhämtning. Electrolux. Gäster: Tomas Linnala, chefredaktör Placera och Per Hedberg, förvaltare Handelsbanken.

 • Norwegian flyger igen

  Norwegian flyger igen

  Strejken bland flygbolaget Norwegians piloter är över, och den kostade troligen bolaget uppemot en halv miljard kronor. Men bara för att planen åter är i luften innebär det inte att alla problem är över för Norwegian.

 • Din Ekonomi: pensioner & flygstrejk

  Din Ekonomi: pensioner & flygstrejk

  Din Ekonomi är programmet som fokuserar på plånboksfrågorna. I detta avsnitt reder vi ut vilka rättigheter du har som flygresenär, om du drabbas av en strejk som den som pågår på Norwegian.

 • Det har du rätt till som flygresenär

  Det har du rätt till som flygresenär

  Pilotstrejken på Norwegian är nu inne på sin nionde dag. Hittills har 150 000 resenärer drabbats och än så länge syns ingen ljusning. Så vilka rättigheter har då drabbade resenärer.

 • Studio 12 15:45

  Studio 12 15:45

  Fina passagerarsiffror för både SAS och Norwegian. Försäljningen av persondatorer i Västeuropa rasar. Färre nya företag i Sverige. Securitas klart över förväntningarna. Jordbrukare hittar nya vägar för lönsamhet. Tysklands industriproduktion återhämtade sig oväntat mycket i juni.

 • Studio 12 11:45

  Studio 12 11:45

  Styrelseproffset Caroline Sundevalls recept för att förhindra framtida företagsskandaler. Miljontals människor firar i Egypten. Så här ska den negativa utvecklingen i den europeiska industrin vändas....