Mer om: Motorbåt

 • Elbåt siktar mot börsen3:36

  Elbåt siktar mot börsen

  Svenska Candela Speed Boat börjar i höst tillverka en helt ny typ av eldriven båt. De har redan 130 förhandsbeställningar, vilket innebär att de snart kan bli Sveriges största båttillverkare.

 • Båtspecial: Här hittar du de dolda felen

  Båtspecial: Här hittar du de dolda felen

  Våren är här och säsongen för att köpa båt är i full gång, och allra mest populärt är det att köpa motorbåt. EFN har träffat båtinspektör Eje Wåhlstedt, som tipsar om vilka dolda fel som är de vanliga, hur mycket de kostar att laga och hur du hittar dem.

 • Din Ekonomi: Båtspecial

  Din Ekonomi: Båtspecial

  Våren är här och säsongen för att köpa båt är i full gång. I Din ekonomi tipsas det om hur du gör ett fynd och vilka dolda fel du ska se upp med. Båtexperten Curt Gelin, som testat över 1 000 båtar delar med sig av sina bästa råd.

Senaste nytt från EFN:

 • Amerikanska spelbeskedet orsakar främst osäkerhet4:11

  Amerikanska spelbeskedet orsakar främst osäkerhet

  Under tisdagen meddelade det amerikanska justitiedepartementet att fler typer av onlinespel är förbjudna över delstatsgränser. Tidigare har uppfattningen varit att förbudet endast gäller betting på sport. Kristoffer Lindström, analytiker på Redeye, kommenterar beskedet och vad det innebär för svenska spelbolag.

 • Det kan bli årets bästa tillgångsslag17:03

  Det kan bli årets bästa tillgångsslag

  Börslunch återvänder i dag till räntemarknaden. Förvaltarna Maria Ljungqvist och Karin Haraldsson pratar om fondutflöden, kreditspreadar, emissionsvolymer och Castellum bland annat.

 • En miljon tulpaner om dagen0:57

  En miljon tulpaner om dagen

  15 januari firar vi Sveriges populäraste snittblomma.  Tulpanodlingen i Sverige går bra och totalt produceras 160 miljoner blommor om året. Under högsäsongen mellan nyår och påsk säljs omkring en miljon tulpaner om dagen.