Mer om: Mikaela Strand

 • EFN:s vd: ”Vi har mycket kvar att ge”0:37

  EFN:s vd: ”Vi har mycket kvar att ge”

  Vid årets upplaga av Financial Hearings återkommande analytiker- och journalistrankning hamnade EFN på första plats i kategorin Tv och radio. ”Det är ett kvitto på de höga ambitioner vi har”, säger Mikaela Strand, vd EFN.

 • Årets aktiejulklappar

  Årets aktiejulklappar

  Har du brist på julklappsidéer? Varför inte köpa en aktie eller två? Mikaela Strand, aktiestrateg på Handelsbanken, tipsar om vad du ska tänka på och vilka långsiktiga trender som är värda att hänga på.

 • 26:31

  "En höjning är ingen höjning"

  Efter nio år höjer den amerikanska centralbanken, Federal Reserve, som väntat styrräntan. Den blir nu 0,25-0,50 procent. Börslunch Special med Mikaela Strand, aktiestrateg Handelsbanken, och Pablo Bernengo, investeringchef Öhman Fonder.

 • ”Aktiemarknaden klarar en räntehöjning”

  ”Aktiemarknaden klarar en räntehöjning” Nedräkning till Fedbeslutet

  Ikväll är det dags för ett mycket efterlängtad räntebesked från den amerikanska centralbanken. Nästan alla förväntar sig att centralbankschefen Janet Yellen meddelar att banken höjer styrräntan. Jesper Norberg pratar med Mikaela Strand, aktiestrateg på Handelsbanken om kvällens besked.

 • ”Sälj SKF på en bra rapport”

  ”Sälj SKF på en bra rapport”

  Börslunch är tillbaka på svensk mark. Gäster i dagens program är Henrik Söderberg, förvaltare på Carnegie Asset Management och Mikaela Strand, aktiestrateg på Handelsbanken.

 • Fed höjer inte

  Fed höjer inte ”Kostade inte så mycket att vänta och se”

  Den amerikanska centralbanken, Federal Reserve, lämnade räntan oförändrad vid dagens hett emotsedda möte. Men direktionen var inte överens. EFN:s Jesper Norberg och Handelsbankens chefsstrateg Claes Måhlén och aktiestrateg Mikaela Strand kommenterar beslutet.

Senaste nytt från EFN:

 • Vi ses igen i augusti!1:26

  Vi ses igen i augusti!

  Vi på EFN vill tacka för en händelserik vår. Nu laddar vi batterierna och återkommer med nya tag i augusti!

 • Fed planerar för det värsta6:22

  Fed planerar för det värsta

  Den amerikanska centralbanken Federal Reserve inför ett tak på bankutdelningar och förbjuder återköp. Senaten i USA har röstat igenom ett lagförslag som stöder Hongkongs självständighet.