Mer om: Mellanårsvalet 2018

 • Kvinnor vinnare i kongressvalet2:15

  Kvinnor vinnare i kongressvalet

  Utgången i det amerikanska mellanårsvalet bjöd inte på några större överraskningar när det gäller fördelningen i kongressen. Men det innebär inte att det inte blev förändringar.

 • 7:27

  "Marknaden nöjd med guldlocksresultatet"

  Investeringschefen Michel Materasso från Franklin Templeton kommenterar läget i den amerikanska ekonomin efter att valet resulterat i ett "guldlocksläge" - inte för varmt och inte för kallt i den delade kongressen.

 • Efter valet: Aktier fortsatt hetast21:02

  Efter valet: Aktier fortsatt hetast

  Resultatet i mellanårsvalet i USA blir som förväntat, Republikanerna behåller makten i senaten men förlorar den i representanthuset. Detta är utgångspunkten i dagens Börslunch som gästas av Thomas Jellvik och Michael Livijn.

 • Efter valet: Här är Trumps nya spelplan18:29

  Efter valet: Här är Trumps nya spelplan

  Republikanerna behåller kontrollen över senaten. Men Demokraterna vinner makten i representanthuset, vilket gör det svårare för president Trump att genomföra sin politik. Eftervalsanalys med Roger Josefsson, chefsekonom Macrobond och Lena Fahlén, stf chef ekonomisk analys på Handelsbanken. Gabriel Mellqvist är med direkt från New York.

 • Stort intresse för polariserat val3:44

  Stort intresse för polariserat val

  Långa köer på valdagen och en aktiv förtidsröstning vittnar om att mellanårsvalet i USA har lockat fram ett ovanligt stort engagemang. Få väntas byta sida...

 • 8:58

  "En nedtrappning innebär inte recession"

  Den amerikanska ekonomin går som tåget, men de europeiska och asiatiska hänger inte riktigt med. Investeringsstrategen Liz Young från BNY Mellon diskuterar ekonomier i otakt, ett eskalerande handelskrig och Feds roll i det hela med valglasögonen på tillsammans med Gabriel Mellqvist.