Mer om: Maria Landeborn

 • Fallgroparna att undvika vid fondval14:53

  Fallgroparna att undvika vid fondval

  I veckans sista EFN Marknad ligger fokus på fonder. Maria Landeborn, senior strateg Danske Bank delar med sig av sin expertis och svarar på tittarfrågor om allt från fondrobotar till sharpekvoter.

 • Allt du behöver veta om byggemenskaper32:07

  Allt du behöver veta om byggemenskaper

  Vad är byggemenskaper och när är det bäst att binda räntan? Båda dessa frågor besvaras i veckans Kvadrat med Maria Landeborn från Danske Bank och arkitekten Nils Söderlund, styrelseledamot i Föreningen för byggemenskaper.

 • Strålande jul och tomterally19:31

  Strålande jul och tomterally

  Till Börslunch julavslutning är två vise män och en vis kvinna inbjudna. Det handlar om Anders Rudolfsson från DNB, Jonas Olavi från Alfred Berg och Maria Landeborn från Danske Bank.

 • ”Börsen fokuserar på de små ljuspunkterna”17:09

  ”Börsen fokuserar på de små ljuspunkterna”

  Maria Landeborn från Danske Bank och Lena Sellgren från Business Sweden gästar Börslunch och diskuterar bland annat avmattningen i världsekonomin, utmaningarna för svensk export och en överköpt börs.

 • Sol, sommar och aktier16:29

  Sol, sommar och aktier

  Börslunch avslutar den ordinarie vårsäsongen i stor stil, ute i solen tillsammans med Maria Landeborn från Danske Bank, Pierre Mellström från Handelsbanken och Erik Hermansson från Humle Förmögenhetsförvaltning.