Mer om: Magnus Silfverberg

 • Betsson tror på bra affärer

  Betsson tror på bra affärer

  Både den svenska och den nederländska mobilmarknaden väntas omregleras. Detta är något som kommer påverka spelbolag, som till exempel Betsson. Bolagets vd Magnus Silfverberg är dock inte speciellt orolig. Tvärtom.

 • Betsson ned trots vinstlyft

  Betsson ned trots vinstlyft

  Spelbolaget Betsson presenterade sin rapport för fjärde kvartalet i dag. Rapporten visade ett kraftigt vinstlyft som Magnus Silfverberg, vd på Betsson, menar beror mycket på lyckade förvärv under året. Men trots detta faller aktien tillbaka på börsen.

 • Betting ger avkastning

  Betting ger avkastning

  De svenska spelföretagen som erbjuder betting och casinospel online går väldigt bra. Unibet har stigit med nästan 50 procent i år och Betson med 35 procent.

 • Stor uppgång för småbolag

  Stor uppgång för småbolag

  Småbolag, har gått klart bättre än Stockholmsbörsens stora bolag i år. Dessutom har flera bolag noterats på Stockholmsbörsen, och börsintroduktionerna har blivit en succé.

 • EM lockar spelare

  EM lockar spelare

  Fotbolls-EM för damer i Sverige drar igång i dag. Och detta är något som även märks hos spelbolagen. Magnus Silfverberg, vd på Betsson, menar dock att det krävs att Sverige går långt i turneringen för att spelandet verkligen ska ta fart.

Senaste nytt från EFN: