Mer om: Magnus Henrekson

 • Dags att se över skattesystemet

  Dags att se över skattesystemet

  Charlotte Stjerngren pratar skatter med Magnus Henrekson, professor Institutet för näringslivsforskning, och Jon Åsberg, chefredaktör på Affärsvärlden.

 • Dagens Almedal - 2 juli

  Dagens Almedal - 2 juli

  Charlotte Stjerngren sammanfattar dagen i Almedalen med Magnus Henrekson, professor Institutet för näringslivsforskning, Annika Creutzer, privatekonomiskt expert, och Ylva Yngveson, privatekonomisk analytiker.

 • Dags för Borg att se över målen

  Dags för Borg att se över målen

  Veckomagasinet ägnas denna gång helt åt regeringens ekonomiska politik. Ska vi gasa eller bromsa? Programmet leds av Lennart Ekdal och gästas av tre tunga ekonomer.

Senaste nytt från EFN:

 • Dyrare hybridbilar efter miljöpremie2:20

  Dyrare hybridbilar efter miljöpremie

  För knappt ett år sedan infördes bonus-malussystemet som innebär lägre skatt på miljövänligare bilar. Miljöpremien i kombination med ett hållbarhetsfokus i samhällsutvecklingen och ett rekordhögt bensinpris har fått priserna på begagnade hybridbilar att skjuta i höjden. Det menar Ica-bankens vardagsekonom Magnus Hjelmér. 

 • Sex norska aktiecase17:25

  Sex norska aktiecase

  Börslunch firar 17 maj med ett Norgespecial med Peter Lagerlöf från Lannebo och Daniel Johansson från Handelsbanken i studion. De snackar givetvis olja och lax och tittar närmre på bolag som Kvaerner, Sbanken och Akva Group.