Mer om: Magnus Dagel

 • ”Mellandagsrea på storbolag”

  ”Mellandagsrea på storbolag”

  Banker, fastigheter och H&M. Är det bra investeringar när börsen sviktar? Det och mer pratar Magnus Dagel från Nordea och Peter Norhammar från Alfred Berg om i dagens Börslunch.

 • En flock fantastiska fastighetsbolag14:39

  En flock fantastiska fastighetsbolag

  I dagens Börslunch blir det väldigt mycket snack om fastigheter, en av årets vinnarbranscher. Gäster är Magnus Dagel, aktiestrateg på Nordea och Måns Flodberg, grundare av Holdings.

 • ”Ett fastighetsbolag med lite twist”

  ”Ett fastighetsbolag med lite twist”

  Dagens Börslunch gästas av Max Mitteregger från Gladiator och Magnus Dagel från Nordea. De pratar bland annat om bolagens som påverkas mest av geopolitisk oro samt om Besqab som kommit med rapport i dag.

 • Då ska du köpa och sälja SKF

  Då ska du köpa och sälja SKF

  MQ har kommit med en rapport som marknaden gillar och börsen som helhet fortsätter uppåt. Dessa glada nyheter analyseras av Nordeas Magnus Dagel och Handelsbankens Christian Brunlid i dagens Börslunch.

 • Här är russinen i verkstadskakan

  Här är russinen i verkstadskakan

  Börslunch egen allokeringstabell lanseras i detta avsnitt. Gästerna Fredrik Skoglund från Handelsbanken och Magnus Dagel från Nordea kommenterar denna och mycket mer.

 • ”Ericsson borde låna och öka utdelningen”16:48

  ”Ericsson borde låna och öka utdelningen”

  I Börslunch i dag: Pandox mot börsen. JM in i modellportfölj. Bolagen med störst kassa. Amgen bryter med AstraZeneca. Amerikanska konsumenter tänker om. Dagens gäster: Magnus Dagel, Nordea och Jonas Olavi, Alfred Berg.

 • Ericsson rapportrasar - Köpläge nu?

  Ericsson rapportrasar - Köpläge nu?

  I Börslunch i dag: Ericsson straffas hårt. Markpriser oroar inte Fabege. Tradinglyft för SEB. Danske Bank bättre än svenska? Dagens övriga rapporter: Kungsleden, Kinnevik, Cloetta. Läge för SKF? Johan Mohlin, Assa, pratar marknader. Sänker riksbanken igen? Gäster: Åsa Norrie och Magnus Dagel.

Senaste nytt från EFN:

 • Vi ses igen i augusti!1:26

  Vi ses igen i augusti!

  Vi på EFN vill tacka för en händelserik vår. Nu laddar vi batterierna och återkommer med nya tag i augusti!

 • Fed planerar för det värsta6:22

  Fed planerar för det värsta

  Den amerikanska centralbanken Federal Reserve inför ett tak på bankutdelningar och förbjuder återköp. Senaten i USA har röstat igenom ett lagförslag som stöder Hongkongs självständighet.