Mer om: Magnus Billing

 • 4:31

  "Hållbarhet främjar avkastning över tid"

  EU-kommissionen har tillsatt en expertgrupp med uppdrag att komma fram till hur de bästa förutsättningarna för en hållbar finansmarknad skapas. En av medlemmarna är Alectas vd Magnus Billing.

 • Därför ratar Alecta tillväxtmarknaderna10:04

  Därför ratar Alecta tillväxtmarknaderna

  Hur tänker pensionsjätten Alecta när de placerar de 700 miljarder kronor de har i sin portfölj? Alectas vd Magnus Billing förklarar strategin för Linda Vikström. Bland annat berättar han varför de fokuserar på svenska aktier och hur de tänker när det gäller storförsäljningen av fastigheter som de inlett.

 • Attendos vd: Nu kan vi expandera

  Attendos vd: Nu kan vi expandera

  Börslunch är i dag mer av en börsfrukost. Vi sänder live från Stockholmsbörsen med Magnus Billing, vd Nasdaq OMX, Johan Thorén, förvaltare Strand Kapitalförvaltning samt Henrik Borelius, vd på vårdföretaget Attendo, som i dag börsnoteras.

 • Finansplats gör comeback

  Finansplats gör comeback

  Tanken med finansplats Stockholm har återuppstått. Men den här gången handlar det om att lyfta finanssektorns betydelse för den reala ekonomin, snarare än att som förra gången fokusera på var Stockholms finanscentrum rent fysiskt bör ligga.

 • Därför är börsen het

  Därför är börsen het

  Så sent som för ett år sedan rådde det torka på börsnoteringsfronten. Men sedan har det vänt. Charlotte Stjerngren intervjuar börschefen Magnus Billing.

 • Dagens Almedal - 30 juni

  Dagens Almedal - 30 juni

  Vem ska äga de stora och små bolagen och varför? Ägarstyrningsfrågor är i fokus när EFN sammanfattar måndagen i Almedalen.

 • Är farten farlig?

  Är farten farlig?

  Högfrekvenshandeln står för ungefär hälften av den totala handeln i USA. Även i Sverige är den relativt omfattande. Men det finns många kritiker, och de mest högljudda menar att det finns en risk att den snabba handeln kan leda till att marknaden går att manipulera.

Senaste nytt från EFN:

 • Så fungerar AKU och därför blev det fel7:21

  Så fungerar AKU och därför blev det fel

  Nyligen visade det sig att resultaten från AKU inte stämmer. Tillsammans med John Kling och Johan Löf reder Albin Kjellberg ut hur AKU fungerar och varför det är så viktigt.

 • Små intressanta hälsovårdsbolag21:15

  Små intressanta hälsovårdsbolag

  Börslunch avslutar veckan med Erik Sprinchorn från TIN Fonder och Siri Ladow från Danske Bank. De pratar bland annat premiepension och hälsovård. Dessutom intervjuas Ferronordics vd Lars Corneliusson.

 • Ryska framgångar för Ferronordic5:18

  Ryska framgångar för Ferronordic

  Rapportvinnaren Ferronordics vd Lars Corneliusson gästar Börslunch för att prata om det starka kvartalet, bundet kapital och utvecklingen av verksamheten i Ryssland och Kazakstan. 

 • Så kan du tjäna på din villaträdgård14:44

  Så kan du tjäna på din villaträdgård

  I Kvadrat analyseras de senaste nyheterna från bostadsmarknaden med Handelsbankens chefsekonom Christina Nyman. Dessutom uppmärksammas entreprenören Keyvan Hushmand som står bakom startupbolaget Botello.