Mer om: Linköping

 • ”Utmaningen finns i handelssegmentet”3:35

  ”Utmaningen finns i handelssegmentet”

  Bostadsmarknaden i Norrköping präglas av optimism, men ett inriktningsskifte är i antågande. Det menar regionchefen Christian Claesson på fastighetsförvaltaren Lundbergs.

 • Delad arbetsplats ger stora möjligheter3:15

  Delad arbetsplats ger stora möjligheter

  Dospace är som en arbetsplats på abonnemang med fokus på mindre städer. I dagsläget finns företaget bland annat i Linköping och Norrköping men expanderar snart även till Gävle. Grundare och vd Niclas Söör berättar mer.

 • Vägen till världens mest resurseffektiva region

  Vägen till världens mest resurseffektiva region

  Tekniska verken i Linköping har planer på att bli världens mest resurseffektiva region. Sopföretaget kommer snart förbränna 600 000 ton sopor varje år. De fraktar även över sopor från hela världen vilket lett till en debatt, men också energi för hela Linköping.

 • Linköping – där idéerna lyfter

  Linköping – där idéerna lyfter

  Lennart Ekdal besöker hemstaden Linköping – en stad som sjuder av liv. Trots att den liksom många andra brottas med problem som arbetslöshet och integration...

Senaste nytt från EFN:

 • Bilens morgondag hotad - eller?1:11

  Bilens morgondag hotad - eller?

  Var femte svensk tror sig vara bilfri om tio år. Den vanligaste anledningen är minskat behov eller andra färdsätt medan få avstår bilen av miljöskäl. Samtidigt tror en tredjedel av de som inte har en bil att de kommer att skaffa en innan 2030.  

 • Hongkong delar ut gratispengar5:16

  Hongkong delar ut gratispengar

  Det är stora börsnedgångar och kraftiga räntefall i skuggan av coronaviruset. Samtidigt räknar USA med bredare spridning av viruset. Hongkong delar ut gratispengar till alla vuxna medborgare för att stimulera ekonomin.