Mer om: Lena Fahlén

 • Det kan sänka börsen i höst15:55

  Det kan sänka börsen i höst

  Svenska bostadspriser, italiensk politik och globala valutakurser är några av ämnena i dagens Börslunch som domineras av makroekonomi. Gäster är Mattias Sundling och Lena Fahlén.

 • Bostadspriserna på väg att stabiliseras3:39

  Bostadspriserna på väg att stabiliseras

  Under måndagen presenterades färska bostadssiffror från Valurguard. Priser på villor sjunker 0,6 procent medan bostadsrättspriserna går ned 0,4 procent. Säsongjusterat går dock priserna upp för tredje månaden i rad. Lena Fahlén från Handelsbanken kommenterar.

 • 18:17

  "Det bästa är bakom oss"

  Efter en härlig nationaldag är Börslunch tillbaka. Bland ämnena finns valutafall, italienska räntan och bostadspriser.

 • Uppesittarkväll - Tema Akademi2:00:20

  Uppesittarkväll - Tema Akademi

  Nu trillar snart lönen in och vi väntar in den med dig. I #Uppesittarkväll är det back to basics som gäller. Allt du någonsin velat lära dig om sparande och aktier.

 • Oväntat dollarfokus i Davos3:23

  Oväntat dollarfokus i Davos

  World Economic Forum (WEF) gick av stapeln i Davos förra veckan. Dollarkursen men också frihandelsavtalen TPP och Nafta var på tapeten. Stf analyschef Lena Fahlén kommenterar.

 • 5:55

  "Fed vill ut ur krispolitiken"

  I kväll förväntas Federal Reserve lämna räntan oförändrad. Frågan är snarare om de ska börja minska på balansräkningen som i dag uppgår till 4,5 biljoner dollar. Lena Fahlén kommenterar. 

 • Tre saker att hålla koll på i höst5:17

  Tre saker att hålla koll på i höst

  Vilka var de viktigaste ekonomiska händelserna under sommaren och vad är viktigast att hålla koll på inför hösten? Lena Fahlén, ställföreträdande chef  för ekonomisk analys på Handelsbanken, intervjuas av Petra Bergman.