Mer om: Kevin O'Dowd

 • Dagen efter börsraset i USA6:22

  Dagen efter börsraset i USA

  USA-börserna rasade rejält på måndagen. Terminshandeln pekar på att det öppnar nedåt även på tisdagen.

 • ”Trumps skattereform kommer lyfta marknaden”15:49

  ”Trumps skattereform kommer lyfta marknaden”

  H&M tappar rejält på börsen efter dagens kvartalsrapport. Kevin O'Dowd från Stifel & Nicolaus kommenterar detta i dagens Börslunch. Dessutom blir det mycket snack om teknikjättarna vars aktier går under samlingsnamnet FANG.

 • Hälsovård, olja och konsumenter13:55

  Hälsovård, olja och konsumenter

  Facebook, Amazon, Netflix och Google har alla levererat en avkastning klart bättre än index. Kommer den utvecklingen att fortsätta? Hur går det för hälsovårdsbolagen om/när en ersättare för Obamacare blir klar? Kevin O'Dowd, vd för Stifel & Nicolaus gästar Börslunch Special.

 • Då tar tjurmarknaden slut16:05

  Då tar tjurmarknaden slut

  USA eller Europa? Har H&M blivit köpvärt? Två av frågorna i dagens Börslunch som gästas av Kevin O’Dowd från Stifel & Nicolaus och av Anders Wennberg från Catella.

 • 21:55

  "Even a dead cat bounce" osäkerheten fortsatt stor om Trumps agenda

  Eftervalsanalys i Börslunch som idag sänder från Nasdaq, New York! Tillsammans med Kevin O'Dowd, managing director Stifel Nicolaus, och Frank Hatheway, chefsekonom Nasdaq, kommer det pratas om implikationerna av valet på kort och lång sikt. Vilka är vinnarna? Vilka är förlorarna? Är dagens återhämtning hållbar? Kommer Trump kunna samarbeta med sin republikanska kongress?

 • Bulls, Bears & Pigs

  Bulls, Bears & Pigs

  Boliden och Pandora är två av de bolag som behandlas i dagens Börslunch. Det unika med dagens program är att bägge gästerna, Kevin Ó Dowd och Joe Tracy, kommer från USA.