Mer om: Karin Klerfelt

 • Tjäna tusenlappar på att pruta - i Sverige

  Tjäna tusenlappar på att pruta - i Sverige

  Vi kan tjäna en hel del på att pruta eller förhandla i privatlivet som det också kallas. Det handlar inte bara om att få ner priset, det kan lika gärna vara att få något extra utöver, som fri frakt av soffan till exempel.

 • Din Ekonomi: Så tjänar du på bostaden

  Din Ekonomi: Så tjänar du på bostaden

  Så ska du tänka när du budar på ett hus eller en lägenhet? Så blir de nya ROT-avdraget. Och så pyntar du balkongen så att den höjer värdet på lägenheten. Din Ekonomi fokuserar i dag på din bostad. Dessutom tipsar förhandlingsstrategen Karin Klerfelt om hur du får ett bra pris när du säljer saker på Blocket.

 • Så får du högre lön

  Så får du högre lön

  Förhandlingsexperten Karin Klerfelt har klart för sig vad som är viktigast när man förbereder sig för en löneförhandling: ”Ju mer du förbereder dig mer ju mer får du upp lönen. Fokusera på hur går det för branschen, hur går det för företaget och var lönerna ligger i branschen.”

 • Våga ta betalt

  Våga ta betalt

  Många småföretagare har svårt att få det hela att gå ihop ekonomiskt. Hur ska man göra för att inte fastna i den fällan? Det svarar förhandlingsstrategen Karin Klerfelt på.

 • Din ekonomi: så får du upp lönen

  Din ekonomi: så får du upp lönen

  Hur förhandlar man upp sin lön eller sin ersättning som egen företagare? Hur klarar man en sjukskrivning som egen företagare? Dessutom: barn är dyra, så håller du ned på kostnaderna.

Senaste nytt från EFN: