Mer om: Jørgen Madsen Lindemann

 • Därför trotsar MTG börsnedgången6:24

  Därför trotsar MTG börsnedgången

  Mediakoncernen MTG:s rapport för det tredje kvartalet slog förväntningarna och aktien stiger på en fallande börs. Jørgen Madsen Lindemann, vd för MTG och Anders Jensen, vd för Nordic Entertainment Group, kommenterar.

 • MTG: 5:12

  MTG: "Våra produkter är relevanta"

  Under onsdagsmorgonen släppte MTG sin rapport där ett lägre resultat än väntat kunde presenteras. Bolagets vd Jørgen Madsen Lindemann är trots det nöjd med kvartalet.

 • MTG: 12:15

  MTG: "Vi har en spännande resa framför oss"

  MTG står inför en uppdelning av bolaget i en nordisk produktionsdel och en global e-sportdel. "Vi ska bevisa för analytikerna att e-sport ska bli en sport", säger MTG:s vd Jørgen Madsen Lindemann.

 • Styrkebesked från MTG10:50

  Styrkebesked från MTG

  Så ser strategin ut för MTG:s två delområden. Jørgen Madsen Lindemann och Anders Jensen intervjuas.

 • 5:23

  "Vi kommer att fortsätta investera tungt"

  MTG meddelade på fredagsmorgonen att bolaget delas upp i MTG och nya bolaget Nordic Entertainment. Börslunch intervjuar bolagens respektive vd, Jørgen Madsen Lindemann och Anders Jensen. 

 • ”MTGx blir lönsamt i Q4”3:32

  ”MTGx blir lönsamt i Q4”

  MTG:s delårsrapport visar tillväxt i alla fyra affärsområden, men det som sticker ut mest är att de väntar sig över 40 % organisk tillväxt för...

 • Kill your darlings...15:31

  Kill your darlings...

  MTG:s vd Jørgen Madsen Lindemann gästar Börslunch och det snackas en del om bolagets spelsatsning. Övriga gäster är Adolphe Baraderie från Handelsbanken och David Lindström från Strand Kapitalförvaltning.

 • En dansk vd-duo20:30

  En dansk vd-duo

  MTG gör en storaffär inom spelvärlden och bolagets vd Jørgen Madsen Lindemann gästar Börslunch. Övriga gäster är Peter van Berlekom från Alfred Berg och Pierre Mellström från Handelsbanken.

 • Stark rapport för MTG trots valutaförluster

  Stark rapport för MTG trots valutaförluster

  MTG:s vinst för det andra kvartalet var klart bättre än förväntat, detta trots valutaförlusterna på 70 miljoner kronor. Under kvartalet har MTG fortsatt att satsa på investeringar i digitala produkter. Nyligen köpte företaget över hälften av aktierna i ZoominTV, ett flerkanalsnätverk på youtube med över 100 miljoner prenumeranter. Men det är, enligt Jørgen Madsen Lindemann som är vd och koncernchef på MTG, inte bara den digitala marknaden som är intressant att investera i.