Mer om: Jonas Elofsson

 • ”Marknaden sitter med foten på bromsen”21:48

  ”Marknaden sitter med foten på bromsen”

  Nordea, Axfood , Boliden och Betsson. Det är några av dagens rapporterande bolag. För analysen i Börslunch står i dag Jonas Elofsson och Anna Strömberg. Dessutom intervjuas Inwidos vd Håkan Jeppson.

 • Tre nordiska aktier Buffett inte skulle äga19:02

  Tre nordiska aktier Buffett inte skulle äga

  Munters vd John Peter Leesi gästar Börslunch i dag, tio dagar innan bolaget gör comeback på börsen. Övriga gäster är Dag Werner från Handelsbanken och Jonas Elofsson från Affärsvärlden. De snackar bland annat Pandox, Ica och Warren Buffett.

 • ”Uppgången är inte byggd på luft”18:11

  ”Uppgången är inte byggd på luft”

  I går fick kvartalsrapporten Troax att rusa på börsen. I dag är bolagets vd Thomas Widstrand med i Börslunch för att förklara vad som hände. Övriga gäster är Stefan Olofsson från Sensor Fonder och Jonas Elofsson från Affärsvärlden.

 • Sex småbolag du ska köpa

  Sex småbolag du ska köpa

  Småbolag som presterar och bolag från olika delar av kostcirkeln. Det analyseras i dagens Börslunch som gästas av Jonas Elofsson från Affärsvärlden och Viktor Henriksson från Carnegie Fonder.

 • Aktierna du ska äga på hösten

  Aktierna du ska äga på hösten

  Börserna går återigen väldigt starkt men Clas Ohlson har kommit med en svag rapport. Hur hänger allt ihop? Christian Brunlid, förvaltare på Handelsbanken och Jonas Elofsson, börsreporter på Affärsvärlden svarar i Börslunch.

 • Axis: Bra bolag - tveksam aktie

  Axis: Bra bolag - tveksam aktie

  Teknikbolaget Axis har varit en riframgångssaga de senaste åren. Och bolaget rosas rejält när Rapportfloden analyserar det. Men aktien har blivit dyr.

 • ”Skördetid i Betsson”

  ”Skördetid i Betsson”

  När Rapportfloden analyserade spelbolaget Betsson var det övervägande positiva omdömen som delades ut av börsskribenten Jonas Elofsson och småbolagsanalytikern Fredrik Skoglund,

 • Delade meningar om MTG

  Delade meningar om MTG

  När Rapportfloden tar sig en närmare titt på mediebolaget MTG råder det delade meningar. Småbolagsanalytikern Fredrik Skoglund gillar bolaget, börsskribenten Jonas Elofsson gör det inte.

 • Rykten driver Fingerprint

  Rykten driver Fingerprint

  Det har stormat rejält kring teknikbolaget Fingerprint efter att ett falskt pressmeddelande om ett uppköp fick aktien att först rusa, sedan handelsstoppas och slutligen rasa. Men det var inte första gången det stormade kring bolaget och aktien.