Mer om: Johan Magnusson

 • Vin bättre än aktier

  Vin bättre än aktier

  REPRIS Vin är inte bara gott att dricka, det går även att investera i. För några år sen var det populärt att satsa pengar i vinfonder. Men i dag rekommenderar experterna att vin hellre ska köpas i flaskor.

 • Se upp för falska viner

  Se upp för falska viner

  Intresset för att köpa vin på auktion har ökat kraftigt de senaste åren. Men det gäller att se upp, ju mer åtråvärda och dyra vinerna är, desto större är risken att bli lurad med förfalskningar.

 • Investeringar i vin ökar

  Investeringar i vin ökar

  Sedan det 2001 blev lagligt att både ärva vin, och handla med det på en officiell marknad, har intresset för vininvesteringar stadigt ökat.

 • Kina nytt vinland

  Kina nytt vinland

  Den stora vinbubbla som startade i Kina för ett par år sen har skakat om vinmarknaden i grunden. Fina viner blev en statussymbol, vilket trissade upp priserna. Samtidigt som bluffviner blev allt vanligare, byggdes flera vinslott i Kina.

 • Vin bättre än aktier

  Vin bättre än aktier

  Vin är inte bara gott att dricka, det går även att investera i. För några år sen var det populärt att satsa pengar i vinfonder. Men i dag rekommenderar experterna att vin hellre ska köpas i flaskor.

Senaste nytt från EFN:

 • Fed fångade mellan marknaden och Trump15:57

  Fed fångade mellan marknaden och Trump

  I dagens Börslunch ligger fokus på börsen, räntor, centralbanker och allt där omkring. På plats i studion för att ge sitt perspektiv finns investeringsstrategen Johanna Högfeldt från Swedbank.

 • Förklaringen bakom H&M:s kursrusning3:33

  Förklaringen bakom H&M:s kursrusning

  H&M redovisar ett resultat i linje med förväntningarna. Samtidigt presenterar klädjätten starka försäljningssiffror för juni. Magnus Råman, analytiker på Handelsbanken, kommenterar rapporten.

 • Dubbla tullbudskap från USA3:30

  Dubbla tullbudskap från USA

  En hård Brexit är mycket osannolik enligt Boris Johnson. I dag väntas Iran bryta mot kärnkraftsavtalet. USA:s handelsminister Mnuchin är optimistisk till ett handelsavtal med Kina, medan president Trump fortsätter på den hårda linjen.

 • Därför väljer Bornold Volvo före Traton16:05

  Därför väljer Bornold Volvo före Traton

  Kappahls svaga rapport, Tratons (dvs Scanias) börsnotering och Beyond Meat. Det är några av ämnena som Johanna Kull från Avanza och Joakim Bornold från Söderberg & Partners avhandlar i dagens Börslunch.