Mer om: Jeremy Corbyn

 • Partiet som ska rädda May4:44

  Partiet som ska rädda May

  Theresa Mays konservativa parti har inte lyckats få egen majoritet. Frågan är vad som händer nu - vissa varnar för ett politiskt kaos med osäker utgång....

 • ”Extraordinärt dålig valrörelse av May”4:52

  ”Extraordinärt dålig valrörelse av May”

  Det blev ett rejält bakslag för Theresa May och det konservativa partiet Tories i det brittiska valet.  De får ingen egen majoritet och detta med endast tio dagar kvar till brexit-förhandlingarna inleds. Ellinor Beckett pratar med Katrine Marçal som är på plats i London. 

 • Ekdal & Marçal: Finns hopp i den galna utvecklingen28:38

  Ekdal & Marçal: Finns hopp i den galna utvecklingen

  Vi lever i en tid av “post truth politics” där rationella argument har tappat mark – istället spelar känslor och en upplevelse av gemenskap allt större roll. Politiska kandidater helt utan ekonomisk trovärdighet är plötsligt högst valbara. Katrine Marçal möter författaren Niklas Ekdal i ett samtal om orsakerna bakom utvecklingen och om varåt det politiska klimatet är på väg.

 • Khan personifierar London7:03

  Khan personifierar London

  Labours Sadiq Khan har blivit vald till Londons nya borgmästare efter att han slagit Tories Zac Goldsmith i valet. Sadiq Khan efterträder nu Boris Johnson. Katrine Marçal kommenterar valet.

 • Partiledare kampanjar mot Brexit1:27

  Partiledare kampanjar mot Brexit

  Den 23 juni, när Storbritannien ska rösta om de vill vara kvar i EU eller inte, närmar sig. Nu har valkampanjerna dragit igång på allvar. Både premiärminister David Cameron och Labourledaren Jeremy Corbyn är i full gång med att försöka övertyga britterna att det är bäst att stanna i unionen. Men trots detta ser det väldigt jämt ut i opinionen.